Aki járt már az Oktuning.hu-n talán feltűnt, hogy megváltozott a fejléc, besorolt az Autotuner Network csíkja, amelyhez harmadikként csatlakozott a honlap. Persze azért ennél többről van szó, mert a csoportot életre hívó Carstyling.hu-val csereberélünk is, amelyik téma tetszik, azt átvehetjük egymástól (hamarosan mi is a Carstyling.hu-ról, még némi programfaragás kell), és közös lett a fórum felület, hogy értékelhető közösség körében lehessen hozzászólni a cikkekhez, vagy máshoz.

Így már nem csak a tavaszi szezonnyitó Tuning Show szűrjük össze a levet. (A fórumozáshoz egy jelszóval, felhasználói névvel lehet mindkét felületen - OKtuning.hu és Carstyling.hu - hozzászólni, nem kell külön belépkedni a két honlapra a szörfözés közben).

OKtuning.hu pillanat a Carstyling Tuning Show-n

A régi szép időkEgyébként az együttműködésnek történelme is van, annak idején, mikor az Oktuning.hu csapat még a MAXItuning, illetve az utód TOPtuning újságokat készítette, együttműködő partnerei voltunk a Carstyling.hu-nak, és több jófejséget is kikerekítettünk. (Aztán a németek kihúzták a szőnyeget, de ez már egy másik, kevésbé érdekes sztori.)

Igazán azért is jó a nagyobb kör, akihez szólhatunk, hogy kicsit felrázzon minket, és aktívabban kutassuk az érdekes dolgokat, szépen megépített autókat, kreatív tuning-megoldásokat a tuning bármely területéről, utastértől a motorig. (Mert hát néha egyéb dolgok elvisznek minket, előfordul, hogy dolgozni is kell).

És talán egyszer újra lesz egy jó kis újságunk, ha majd pozitív lesz a gazdasági környezet!