A Német Breyton Design már több mint 20 éve foglalkozik BMW-k tuningolásával. Ez garancia a legújabb tuning programjuk sikerére is: a legfrissebb áldozatuknak pedig egy gyönyörű 6-os kabriót választottak. Ez pedig, mint tudjuk, nem egyszerű feladat, hiszen a hatos alaphelyzetben is egy négy keréken guruló álom.

A Breyton csapata először a motort vette kezelésbe és az elektronika módosításával kicsikartak némi lóerő többletet. A végeredmény 418 lóerő és 550Nm nyomaték személyében jelentkezik. Az autó 0-100 km/h gyorsulása 4.8 másodpercre csökkent a Breyton chip csatlakoztatása után.

Az autó külsejét is átdolgozták egy picit. Felkerült egy dögös front spoiler, megszokott vese mérettel , egyedi küszöbök, valamint a hátsó lökhárítóba ágyazott króm kipufogóvégek. A látványhoz még hozzá tartozik az autó 30mm-es ültetése, és a 21”-os Breyton Spirit kerekek is, amelyek szintén a csomag részei. A méretes felnikre elöl 255/30-as hátul pedig 295/25-ös Michelin Pilot Sport abroncsokat szereltek.

Akinek nem tetszett a Hartage tuning csomagja, talán ezzel a változattal meg lesz elégedve. Persze nem árt mellé egy ilyen 6-os bömös sem.