Ahogyan az eddig látottakból kiderült, az elsősorban utasterekre specializálódott Vilner nem esik kétségbe, ha ha veterán járművekről van szó, sőt, már a külső optikába is belekóstoltak egy remekül sikerült Bentley Continental GT optika formájában.

A sokoldalú bolgár műhely ezúttal legújabb munkája egy igazi amerikai klasszikust, az 1976-os Chevrolet Corvette Stingray-t veszi alapul, itt azonban már a motorháztető alá is benéztek a kollégák. A harmadik generációs veterán sportautó 5.7 literes V8-asát az Edelbrock Performance termékeivel mérgesítették 300 lóerőig, új hengerfej, vezérműtengelyek és ikerkarburátorok bevetésével.

A kasztni mutatós gyöngyház-barna fényezést, kívül-belül bőrözött targa-tetőt, valamint ledes nappali fényt, indexeket és hátsó lámpát kapott.

A patika állapotú beltér pedig ezúttal is igazi mestermunka. A sötétbarna-bézs valódi bőrkárpitozás szó szerint mindenre kiterjed: a kormány talán már nem is akkora szó, de még a bajuszkapcsolók is kaptak belőle.

Az eredeti faberakásokat továbbá Corian műanyagokra cserélték, a műszerfalat is teljesen átdolgozták, továbbá három erősítővel hajtott komoly hifit és építettek a parányi pilótafülkébe, melyet egy retró stílusú fejegységgel vezérel.

Talán részben az installáció miatt, bőrözött utazóbörönd formájában egy kis plusz rakteret is gyártottak a Corvette-hez, mely igazán korhű szellemben díszíti az eredeti krómozott csomagtartót.