Brabus CLS tuning

A Brabus a Mercedes CLS Shooting Brake típus 850 lóerős verzióját dobta az elitek piacára. A kocsi alapja a 6.0 Biturbo 4MATIC. A hihetetlen teljesítményű autó jelenleg a legerősebb legális kombi a világon. A nyomatéka 1450 Nm, a gyorsulása állóról százra mindössze 3 másodpercet vesz igénybe – a nyomatékot elektronikusan 1150 nm-nél korlátozzák, hogy ne tegye tönkre a váltót.

ez a Brabus motor apppámm

Azért vannak gyengébb verziói is a tuningolt 63 AMG-nek, így a Brabus kínál 584, 620 és 720 lóerős módozatokat is. A csúcsmotor hengerűrtartalmát 5461 köbcentiméterről 5912-re növelték, preciziósan kiegyensúlyoztáka  főtengelyt, forgácsoltak a dugattyúk és speciálisak a dugattyúgyűrűk. A hengerfejeket is átdolgozták. A turbófeltöltők kompresszor-oldalának kapacitását megnövelték, és módosították a leömlőket. A szívó oldalt is átalakították, kezdve a légszűrővel. A kipufogóban fémhordozós katalizátorokat alkalmaztak, a teljes rendszer fojtószelep vezérelt.

Stricis rendesen, de ott van

Kívülről karbonból készített optikai elemekkel díszítetták fel az autót. Kapott körbe szoknyákat és küszöbidomokat. Felniként Monoblock R "Platinum Edition" típusokat szereltek fel antracit színben. A méret elöl 9x20 col (255/30 ZR 20 gumikkal), hátul 10,5x20 col (295/25 ZR 20 gumikkal). Az utastérben mindent bőrrel és alcantarával kárpitoztak át egyedi mintákkal. A pedálokat alumíniumra cserélték, a dekorelemek karbonszálmintásak. 

 

ilyen környezetben minden könnyebben megy