A kizárólag BMW-k tuningolására szakosodott Manhart Racing az M5-ös után elképesztő teljesítményt csikart ki az M6-osból is. A német tunerek Stage 4 elnevezésű teljesítménycsomagja komolyan áthangolt motorvezérlést, karbon légbevezető rendszert, sportkatalizátort és lemömlőket tartalmaz, melyeknek köszönhetően a bajor kupé 4.4 literes V8-as erőforrását 560 lóerőről és 680 Nm-ről 743 lóerőre és 953 (!) Nm-re sikerült feltornázni.

A felpumpált ketyegőnek köszönhetően a BMW MH6 700 3.8 másodperc alatt teljesíti a százas sprintet, a 200 km/h-s sebesség eléréséhez elegendő mindössze 6.3 szekundum, a végsebessége pedig 320 km/h.

Ami a külsőségeket illeti, a Manhart csinos karbonpakettel ruházta fel az M6-ost. Szénszálas erősítésű műanyagból készült az első légterelő - melyhez opcióként RS-koptatót is lehet kérni - a GTR légbeömlőkkel megspékelt motorháztető, a hátsó diffúzor, a tükörborítások valamint a diszkrét hátsó szárny is a csomagtérajtón. A Manhart MH6 700 a Concave ONE 21 colos felnijein gurul, a stabilitást pedig a KW minőségi állítható futóműve garantálja.