Viano Brabus

Megérkezett az új Mercedes Viano, így érdemes megismerkedni a Mercedes-szakos Brabus tuningcég iBusiness 3D munkájával, amely a típusra épül. A multimédiával nyakonöntött utastérben egy 40 colos full HD Sony monitor jelenléte a domináns. Itt jeleníthetők meg akár a 3D filmek (amelyeket Samsung Blu-ray lejátszó jelenít meg), vagy a TV-műsor, vagy internetes tartalom. Az utóbbihoz egy Mac mini computert illesztettek a rendszerbe, ez UMTS és HSDPA kapcsolatot teremthet a hálóval, és wifin osztja is a fedélzeten tartózkodó egyéb eszközök felé. Természetesen USB portot is kialakítottak.

Mercedes viano iBusiness Brabus

Hogy mindez igazán élvezhető legyen, két fotelt raktak a hatalmas térbe, ezek bőrhuzatúak, elektromos mozgatásúak és alvó állásuk is van. A székek karfáiba irányítópanelt szereltek, amelyről a légkondi is távirányítható, és kialakítottak iPhone, vagy iPod dokkolót. Este a 400 optikai szállal kialakított csillagfényes tetőben lehet gyönyörködni.

iBusiness Brabus Viano

A zenei élmény okán Bang & Olufsen komponensekből állították össze a rendszert. Miközben indul a mozi, kávé is főzhető a fedélzeten a legújabb Nespresso művészi készülékkel.

Viano tuning Brabus
Ha már bent extravagáns a kocsi, kint is lehet az. A csúcs-busz front spoilert, küszöbidomot ledvilágítással, és 8.5x19 colos kerekeket kapott 255/40 R 19 gumikkal. Persze ez kevés az örömhöz, az első tengelynél 25, a hátsónál 20 milliméteres az ültetés. A dinamikus haladásért a V6-os dízelmotort ajánlja a Brabus 265 lóerőre felhúzva, vagy a négyliteres benzinest 318 lóerővel. 

Mercedes Viano Brabus iBusiness