A Mercedes AMG modellek azon vásárlók részére készülnek, akik szeretnének egy kicsit kitűnni a hagyományos Mercisek közül. Ők nagyobb teljesítményre, több luxusra és agresszívabb megjelenésre vágynak. Vannak azonban olyanok, akiket az AMG extrái sem nyűgöznek le, ők választják a Black Series modelleket.

Ennek a hófehér CLK 63 AMG-nek a tulajdonosa még a Black Series csomaggal sem volt elégedett, így további extrákkal pumpálta fel a kocsit.

A stuttgarti fenevad X-Pipe kipufogórendszert, áthangolt motorvezérlő elektronikát és Power Pulley szuperfeltöltőt kapott. Az átalakításoknak köszönhetően az alapból 500 lóerős 6.2 literes V8-as erőforrás 605 lóerő leadására képes.

A megnövekedett teljesítmény okán a fékrendszert is megerősítették, a gyári felfüggesztést pedig a KW Clubsport állítható futóművére cserélték.

A Black Series CLK optikai csomagja  hangsúlyos küszöb és sárvédőív-szélesítéseket, sötétített hátsó lámpaburákat, fekete hűtőmaszkot, karbon kopoltyúkat és hátsó légterelőt, valamint Strasse Wheels T5 Deep Concave kovácsolt felnit tartalmaz, amelyen Nitto abroncsok feszülnek.

A lakkfeketére fényezett 20 colos kerekek a hátsó lámpákkal és a hűtőráccsal remek kontrasztot adnak a hófehér karosszériának.