A nyári turné részeként, a Top Gear Live Budapesten is látható lesz a 90 perces, pörgős előadásával július 1-én a Budapest Arénában.

A három utánozhatatlan műsorvezető ? Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May Stiggel, a legendás  sofőrrel együtt - vezényli a Top Gear Live aréna showját a megszokott humordózissal, civódással és tréfás erőpróbákkal.

Pirotechnika, hatalmas lóerejű gépek és remek zene kíséri ezt a lélegzetelállító előadást, valamint  néhány a világ legdrágább, legerősebb és időnként abszurd módon átalakított autóiból garantálja a vibráló atmoszférát a show közönsége számára.

Bár Magyarország nem kvalifikálta magát az idei foci VB-re, a közönségnek mégis lesz alkalma biztatni magyar focicsapatot a Top Gear Live előadás alatt, miután Anglia csapata kihívta egy autókkal játszott futballmeccsre. Lehet, hogy a magyar csapat a hazai közönség előtt meg tudja ismételni az 1953-as győzelmet? Clarkson mindenesetre úgy gondolja, a meccset még le kell játszani, de elárulta, hogy "mi Angliát képviseljük - és így rendszerint győzni szoktunk."

Mindehhez jön még egy kaotikus szekérverseny is, amelyet motorokkal és nem lovakkal irányítanak, s ahol a műsorvezetők Stiggel versenyeznek, csakúgy mint a lángoló rally autók előadása, amely garantáltan a székekhez szegezi a nézőket.

Ez is Top Gear de ugyanakkor egy lenyűgöző élő aréna show. Ahogy Clarkson megjegyezte: "A legkedveltebb autós műsort alkítottuk át a világ leglátványosabb autós showjává. A Top Gear legjobb részeit használtuk nagyravágyó kísérletként az élő aréna showban. És az eredmény minket igazol!"  

Stig hihetetlen teljesítménye a Rubik kockával

A napokban néhány kép került elő Stig budapesti látogatásáról. A legendás sofőr a július 1-én érkező  Top Gear Live autós show előtt járt a városban, amelyben mutatványaival ő is részt vesz majd a BudapestArénában, csakúgy mint a három angol műsorvezető: Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond.

A jelenlévők szerint a hallgatag autóversenyző valamilyen módon ki tudta rakni a magyar logikai  játékot anélkül, hogy hozzányúlt volna.
Amikor technikájáról kérdeztük, Stig megtagadta a választ.

Néhányan azt állítják, hogy az elme erejével tette. Jelenleg csak az biztos, hogy Stig is ott lesz július 1-én a Top Gear Live előadáson a Budapest Arénában.

Leplezd le élőben a rejtélyt!

Vásárolj most, és még egy pólót is nyerhetsz!

Vásárolj május 26. és június 15. között a július 1-én 18.00 vagy 21.30 órai  kezdettel a Budapest Arénában megrendezésre kerülő Top Gear Live című előadásra belépőt interneten a Ticketpro webshopban, hogy automatikusan részt vegyél a sorsoláson, ahol Top Gear Live pólót nyerhetsz a belépőjegyek mellé!

A nyerteseket a szervezők a jegyvásárláskor megadott email címen értesítik az akció lejárta után.

Ne feledd, még mindig van lehetőséged belépőjegyeid megnyerésére is, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint részt venni aktuális játékunkban!