Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A 2006-ban debütáló új TT arculatát próbálja a régebbi modellekre varázsolni a német Mattig cég legújabb optikai csomagja. Aki látta már (az egyébként gyönyörű) felfrissített verziót, az szerintem egyetért azzal, hogy inkább érdemes várni egy évet…

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Kezdjük rögtön az elejénél. A tuning változat egy - a már évek óta, a legtöbb A és S jelzésű Audin üvöltő - hatalmas hűtömaszkot, valamint egy toldatot kapott. Ezzel nincs is baj, nem néz ki rosszul, de nem szégyelltek egy iszonyatos maszkot is fabrikálni az első lámpákra. Hátul folytatódott a nyerő széria, engem leginkább egy bágyadt pókra emlékeztet, nem beszélve az - idézem: ”sportos” - hátsó toldatról. A kasztni alól két kipufogóvég bújik elő, ami már lassan megszokott a tuning roadsterek esetében.

Mattigék LSD ajtókkal látták el a kocsit, ami egész jól illik ehhez a típushoz. Felni terén is jó volt a választás, 19”-os Oxigin Eins fullchrome-ok kerültek alá 225/35/19 Kumho abroncsokkal, amikre szépen rá is ültették a kasztnit.

Összességében azt tudom mondani, hogy a lámpamaszkok nélkül egész kellemes látványt nyújt ez a kis kit, de az új TT formáit azért hírből sem közelíti meg... további részletek a galériában.