Kicsit csaltunk a címmel, mert a sportautót ugye csak mifelénk becézik így: japánban Subaru BRZ, az Államokban pedig Scion FR-S néven fut. Ha pedig ez utóbbihoz a SEMA Show neve is párosul, akkor egyértelmű a téma: Scion Tuner Challenge!

Az idei felhozatal összesen féltucat felpimpelt Sciont hoz majd a gyártó standjára, tC, FR-S és xB alapokra is építkezve. A legegyedibb ötletet közülük vitathatatlanul a Cartel Customs neve fémjelzi, aki egy targatetős változatot álmodott meg a sportautóból. A nyitott tetős FR-S rendkívül vagányra sikeredett, minderre mutatós widebody szettel, valamint a Ferraritól kölcsönzött Azurro California Blue fényezéssel még egy lapáttal rátettek.

Az egyedi, 19 colos garnitúrára a KW állítható szettjével húzták rá a kasztnit, odabent pedig szépen átkárpitozott utastér, valamint komoly hifi gondoskodik az extráról. Ez pedig még nem minden: a technikai oldalt a Greddy utcai turbókitje, Wilwood fékek, valamint középen kivezetett, egyedi sportkipufogó képviseli.

xB fronton a KMA Productions retrós, gördeszkás hangulatban megépített kompaktja viszi a pálmát, rengeteg faberakással és dekorral, a csomagtérben minihűtővel, a tetőn pedig gördeszkatárolóval.

Hogy egy tC-t is említsünk, az MV Designz Slayer névre keresztelt építése vonultat fel irdatlan Pioneer installációt, valamint egyedi, kissé talán már divatjamúlt airbrush fényezést a híres trashmetál zenekar égisze alatt.

Galériánkban mindhárom gépről bőséggel találtok képeket.