Egyéb - Autóápolás

High Definition Wax

25 850 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
Autoglym
Régió
Budapest
Cím:
1046 Budapest, Irányi Dániel utca 16.
Mobil
0630 201 4191
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
autoglym.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

Prémium Carnauba Wax

Az alkotóelemek tökéletes kombinációja (Carnauba + mikrokristályok, waxok + telített szénhidrogének és olajok) és a több éves laboratóriumi fejlesztés eredménye ez a szuper minőségű, kivételesen tartós termék. A legtartósabb védelmet nyújtja az összes környezeti hatás ellen, mint a só, mosószerek, UV sugárzás, savas eső stb. A High Definition Wax mentes mindennemű csiszolószerektől, víz és emulgeálószerektől. Fantasztikusan tartós és mély vízes hatású fényt kölcsönöz a fényezésnek. A készlet tartalmazza mindazt amire szüksége lehet a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Termékbemutató:
További infók a termékről a forgalmazó weboldalán!