Futómű és fék tuning - Egyéb kiegészítők

Powerflex szilentek

Érdeklődj
Készlet
Nem elérhető
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
STREETFLASH TUNING KFT.
Régió
Budapest
Cím:
Budapest
Mobil
+36 30 919 1867
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
tinyurl.com/npl7raf
Ezekhez az autókhoz
Volvo, Volkswagen, Toyota, Suzuki, Subaru, Smart, Skoda, Seat, Saab, Rover, Renault, Porsche, Peugeot, Opel, Nissan, Mitsubishi, Mini, Mazda, Lotus, Land Rover, Lancia, Jaguar, Honda, Ford, Fiat, Ferrari, Daewoo, Citroen, BMW, Audi, Alfa Romeo
Termékleírás

POWERFLEX - A No. 1 FUTÓMŰ SZILENTBLOKK EURÓPÁBAN! Az EPTG Ltd (European Polyurethane Technologies Group) 1996-ban alakult Angliában, hogy kihasználja kimagasló eredményeit a poliuretán fejlődésének területén. A cégnek hatalamas tapasztalata van az autó futóművek és karosszéria rendszerek területén, amely tudást a poliuretán gyártási technológiákkal ötvöz. Ez eredményezi a nagyteljesítményű poliuretán futóműalkatrészek széles skáláját, amik az egyész világon megismertették a POWERFLEX márkanevet. A cég teljesen önállóan működik, minden házon belül készül. A rozsdamentes acél alkatrészek a legújabb számítógépvezérelt berendezésekkel készülnek, ezzel biztosítva a tökéletes egyezőséget és minőséget.