Külső optikai tuning - Xenon szettek

PHILIPS D2S (85122) GYÁRI színhőmérsékletű xenon izzó, 35W

11 489 Ft
Készlet
Rendelésre
Információ kérése A feltűntetett ár és készlet tájékoztató jellegű! Az aktuális információkról, fizetési és szállítási feltételekről érdeklődj a hirdetőnél.
Elérhetőség
POWERTUNING - minőségi elektromos autóextrák
Régió
Csongrád megye
Telefon
+36 30 870-2360
Mobil
+36 30 870-2360
E-mail
Üzenet küldése
Weboldal
https://shop.powertuning.hu
Ezekhez az autókhoz
Univerzális
Ez a termék most akciós!

Rendeld meg a terméket a webárhuházunkon keresztül, és a listaárból most 5% kedvezményt kapsz. FIGYELEM! A fenti akciós ár kizárólag az online megrendelt termékekre vonatkozik! Vásárláshoz tedd a terméket a kosárba, majd töltsd ki az adataid, és küldd el a megrendelőt! Az átvétel módjáról e-mailben és telefonon egyeztetünk Veled.

Termékleírás

Philips D2S foglalatú 35 W xenon izzó Philips márkájú, D2S foglalatú xenon izzó, 4300K színhőmérséklettel, 35 W teljesítménnyel, 1 év garanciával. A hagyományos halogén izzók színhőmérséklete és fényereje alacsonyabb, mint a H.I.D. xenon izzóknak. Termékskálánkban megtalálhatóak a 4300K (jégfehér), illetve a 6000K (kristálykék) színhőmérsékletű izzók, amelyek nagyságrendekkel javítják a látási viszonyokat az éjszakai, esti közlekedések folyamán, valamint sokkal nyugtatóbb a fényük, ezért nem fárasztja annyira az emberi szemet. Fénye nem olvad bele a közvilágításba, ezért a útburkolati jelek, és a táblák szinte ragyognak még városban és nedves útburkolat esetében is. 4300K illetve 6000K-nál magasabb színhőmérsékletű izzók használata nem javasolt! A gyári xenon izzók 4300K színhőmérsékletűek. Mi az a H.I.D (Xenon működési elv) High Indensity Discharge - azaz Magas Intenzitású Kisülés. Ez a XENON izzók működési elve. A Xenon izzó csak bizonyos konkrét frekvenciákon bocsát ki magából fénysugárzást, a többi frekvenciákon egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben sugároz. Ettől lesz egy xenon lámpa fénye és színhőmérséklete olyan természetes, amilyet még csak meg sem lehet közelíteni a halogén lámpákkal. A xenonlámpák xenon gáz, és halogén sók jelenlétében végbemenő gázkisülés jelenségét hasznosítják, amelynek fenntartásához 80-100 V körüli váltakozó feszültségre van szükség 35W teljesítmény mellett. A gázkisülés viszont csak 25 kV-os gyújtóimpulzussal indítható be, ezért kell feszültség-, és frekvenciaszabályozó elektronikát (trafót) használni. A Xenon izzó kívülről hasonlóan néz ki mint a hagyományos halogén izzó, kivéve a speciális csatlakozót. A belsejében két elektróda van ami között egy Xenon gázzal töltött üveggömb található. A trafó által létrehozott nagy frekvenciájú váltakozó magas feszültség segítségével egy üvegkamrában két elektróda között ívet hozunk létre, mely létrehozza az önfenntartó gázkisülést.