Számos dashcam-es videót láthattunk már a dühtől - vagy éppen mástól - begőzölt sofőrök érdekes reakcióin a közlekedési szituációkat megoldandó. Ezek között is a legrosszabb kategóriát képviselik azok a tagok, akik már akár egy ledudálásból fakadó személyes sértettségüket is elegendő oknak vélik az "ellenfél" fizikális megsemmisítéséhez.

Az ilyen agresszív, másokra támadó barmokat minimum egy életre kéne a vezetéstől eltiltani, ugyanakkor megesik, hogy keményen visszanyal a fagyi. Bármennyire is elítélendő mindkét részről egy ilyen szintig jutó szituáció, jó látni az agresszorok - szó szerinti - pofára esését.

Nézzünk is két szép esetet:

Eset 1: Erről a Susogós Mackók egyik epizódja jutott eszembe. Emberünk nem számított rá milyen óriás ki száll majd ki a piros gépből...

Eset 2: Szintén egy szép orosz történet: az idegbeteg Audis sofőrnek és félkarú cimborájának minden bizonnyal nem tetszett, hogy a Lada gyorsabb haladásra késztette volna őket, így elég tapló módon kezdtek el keménykedni mind az autóval, mind az utasokkal. Aztán nem gyengén megfordult a kocka!