Aki figyelmesen böngészi az oldalt, bizonyára már észrevette, hogy a fejlécben valami változott: igen, egy új partner érkezett az Autotuner Network-be, méghozzá az OKtuning.hu személyében.

Az oldal mögött álló csapat nem ismeretlen, aki emlékszik még az első szegedi Tuning Show-ra, vagy egyáltalán a 2006-os év rendezvényeire, bizonyára ismerte az azóta megszűnt TOP Tuning magazint is. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy az újság mögött álló lelkesedés nem szakadt meg, és weboldal formájában, bizonyos szinten folytatódott a dolog - ez lett az OKtuning.

Az oldal egyik fő témáját a hazai autóbemutatók teszik ki - jó néhány "csés" járgány is szerepel már fent, és jelenleg is számos cikk készül, a találkozókról is ismert vasakról - és azon sem kell csodálkozni, ha az elkövetkezendőkben a híreink közt felbukkan néhány a régiek közül is. kacsint

További csemege a szerelés és a technika rejtelmeibe kicsit jobban betekintő tuning tippek, valamint a biztonságos tuning rovat, melyek jól kiegészítik a Carstyling.hu tematikáját.

Az új partnerség azonban egy fokkal több az eddig megszokott hír- és cikkcserénél: az OKtuning oldalunk fórum motorját használja, így Carstylingos loginnel bármelyik cikkjüket tudjátok kommentelni, ezek pedig pont ugyanúgy működnek majd, mint az oldalunkon található irományok.

Mindez kibővült tartalmat, és még több hírt és témát jelent majd a közösség részére - amellett, hogy mi is rágyúrtunk a témára - csak győzzétek majd követni. szemcsó

Kellemes böngésződést kívánunk tehát az OKtuning oldalain is, hamarosan pedig újabb frissítések várhatók, mind a network-öt, mind a CS funkcióit illetően.