Nincs is szebb egy igényesen megépített négyes Golf-nál. Felix Stark GTI-je nem az első változatát éli már meg és mivel maga is a kreatív szakmában dolgozik, rendszerint remek képekkel és videókkal emlékezik meg az aktuális szezonra készített változatokról.

A külső optika éke a GTI 25. születésnapján gyárilag kiadott jubileumi spoilerszett, mely limitált volta miatt eredetiben már nem, de az SRS-TEC kínálatából utángyártottban beszerezhető (egy kis reklám: hazai forgalmazójuk a BG Tuning).

A legfrissebb videó az autóról

Az autó alá 18 colos Mercedes görgők kerültek. Ahogyan az idei Wörthersee beszámolókban is számos példa bizonyítja, remekül állnak a fauvéknek a luxusmárka gyári kerekei, pláne, ha a kasztnit airride rendszer ülteti rájuk. Tipikusan a kevesebb néha több esete optikára, részemről nem találok hibát.

(Quad hozzáfűznivalója: egy teljesen hasonló gépet láttunk idén a Prague Car Festival-on, ami motorilag sem volt piskóta, legalábbis a jókora cooler elöl, valamint a bukóketrec odabent erre engedett következtetni. A sárga GTI oldalára a Chiquita logóját mágnesmatricázták, a körítés pedig pár doboz banán volt - egyszerű, de ötletes koncepció, max pontot érdemelt)

Az idei szezonkezdet, még más kerekkkel

Ilyen is volt alatta: Mercedes GLK 19" felnik

A tavalyi vezió Audi Q7 felgenekkel


Hasonló adag: Egy patika E28, semmi más.