Talán nem is létezik bicskanyitogatóbb annál az embertípusnál, aki autóstársai szabad mozgását korlátozva, rosszabb esetben ellehetetlenítve parkolja le autóját oda, ahova éppen kedve tartja. Lehet emögött a forgalmomban részvételre való teljes alkalmatlanság, az egyes közlekedési szituációk totális át nem látása, vagy csak egész egyszerűn - a nagy értékű SUV gépjárművekkel sajnos sokszor együtt járó - tajparasztság, az eredmény ugyanaz: jobb esetben csak hosszú percekig történő bosszantó várakozás, tehetetlen düh és a duda elkeseredett, hosszú nyomogatása.

Más esetben előfordulhat az ilyenkor illetékes szerv értesítése, de mire odaérnek általában már magától megoldódik a szitu - az idegőrlő várakozás elszenvedése azonban a ráncok és ősz hajszálak idő előtti beszerzésével együtt megmarad.

Vagy van olyan is, amikor a feldühödött autósok saját kezükbe veszik az irányítást, mint ezen a videón is látható. A tehetséges maláj hölgy (lehet, hogy a negatív parkolási világrekorder rokona..?) egyetlen parkolásból rögtön három autót zárt el végleg a külvilágtól úgy, hogy a kilógó hátsó fertállyal emellett még a forgalmat is akadályozta.

A sarokba szorított autósok 20 percig bírták cérnával a Damai Plaza előtti várakozást, azután...

A videó feltöltője szerint a tulajdonos további fél órával az incidens után került nagy nehezen elő. No komment.