Sziasztok !

 

Kicsit késve, de elhoztam nektek egy Németországban megrendezett VW konszern találkozó képeit! 

          A találkozó nagyon kerek volt! Jó szervezésű, tényleg próbáltak mindenre odafigyelni!Nem bántóan közölték a másik márka tulajokkal , hogy sorry, de ez VW találkozó! Nekik egy másik parkolót biztosítottak! Tehát a behajtás csak VW és társaival volt lehetséges! De mindenki megértette, és nem volt hőbörgés!

          Szóval volt minden ami szem- szájnak ingere; "Rat" stílustól a Luxory-ig minden!Külön DJ, Hütte és persze rendőreink is ott voltak nézték az airride gépeket vajon ki lesz olyan "hülye" aki kihajt vele... nem volt :) szóval sünök - mi 0:1 :)

          Minden tulaj végig sétált a sorok között, meglesték kinek milyen vasa van, és véleményezte!!!! Volt ott negatív is ne izguljatok, de nem volt belőle sértődés, szóval van mit tanulni tőlük!Nem csak a sajátjuk mellett ücsörögtek önelégülten , "hogy na enyém ez a király verda lessed csak..." A találkozó végig jó hangulatban telt! Együtt ettünk ittunk söröztünk, nem volt klikkesedés!

Dehát mi is adta meg a dolog pikantériáját?? Hát persze hogy az autók! Csak úgy füttyögtek, sziszegtek a lefújó szelepek( főleg a kis polo volt a kemény), a pokoli vr6 is fortyogott ahogy illik, és persze a disel is kerregett ahogy annak kellett! :) 

Persze itt is voltak...

...Versenyek:

-Autószépség verseny( külső és a belső együtt pontozva)

-Felni szépségverseny

-Limbo

-Hangnyomás

-Legszebb audio beépítés

-Legszebb fényezés stb...

Jövőre várnak minket, magyarokat is, mert hallották, és voltak is nálunk már páran, és láttak egy két remeket, amikkel szeretnék összemérni erejüket! Tehát Hölgyeim és Uraim párbajra hívtak minket, illik elfogadni! :)

Na de itt vannak a képek, most beszéljenek ők helyettem!

ÜDV: Rolessz 

 

U.I.: Köszönöm, hogy elolvastad , megnézted!

 

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!