Cikk: Az AMTS fődíja 2022-ben: Mazda MX-5 Roadster!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Az AMTS fődíja 2022-ben: Mazda MX-5 Roadster!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! 2014-ben VW EOS kabriót, 2015-ben Volkswagen Sciroccót, 2016-ban BMW Z4 Roadster sorsoltunk ki, majd ezt követte két Audi TT: 2017-ben egy kabrió, 2018-ban pedig egy kupé. A sort egy vérbeli amerikai vas folytatta 2019-ben, egy ötödik generációs Ford Mustang Coupé személyében, majd következett az Online Edition keretei között kisorsolt Porsche Boxster S és az idei építés, a Mini Cooper Coupé. Az AMTS 2022 fődíja pedig ismért egy sportautó, mégpedig egy Mazda MX-5 NC roadster! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2022. január 30. 17:21
Lassan összeáll a kép - immáron az utolsó napjához érkezett az AMTS idei nyereményautójának épülése a Westendben. Még bőven van dolog a Mazda MX-5 Roadsterel, de már látszik a fény az alagút végén. Nézzük, mit történt az elmúlt két napban!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2022. január 29. 14:30
Immáron harmadik napja folynak fáradhatatlanul a munkálatok az AMTS idei nyereményautóján a Westend Bevásárlóközpont szívében. A standon az ilyenkor szokásos tömegjelenet kezd kialakulni: egyszerre készül az autó belseje, a hifi installáció, a futómű szerelése, valamint a fóliázás is.
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2022. január 28. 17:34
Megkezdődött az AMTS idei nyereményautójának átépítése melyet akár Te is megnyerhetsz! A tavalyi évhez hasonlóan, a helyszín ismét a Westend szívében található Millennium udvar, ahol a mai naptól kezdve egészen január 31-ig követheted élőben a Mazda MX-5 Roadster átalakulását, melyet május 27-én, az idei Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkútnál).

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!