Cikk: Elkészült az AMTS 2017 nyereményautója!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Elkészült az AMTS 2017 nyereményautója!

Mindenki szeme láttára, alig öt nap leforgása alatt épült át egy Audi TT Roadster a WestEnd City Center alsó szintjén, a Millennium udvarban. Nem véletlenül, hiszen a nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői idén is a bevált recept szerint főznek. Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ketmolnar
#3
2020. november 13. 22:36
Csoda szép lett az Audi.
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2017. március 28. 10:54
Ismét egy hölgy vitte el az AMTS nyereményautóját!

Az Automobil és Tuning Show harmadik napján, pontban 16:00-kor kezdődött a rendezvényhez immáron hagyományosan hozzátartozó nyereményautó sorsolási ceremóniája. Az Audi TT Roadster - melyet még január végén, teljes nyilvánosság előtt a Westend City Centerben építettünk át - a rendezvény Nagyszínpadán mutatkozott be teljes pompájában a nagyérdeműnek, a megszületését támogató partnereink társaságában.

A sorsolást rengetegen kísérték figyelemmel a helyszínen. A nyertes szelvényt közjegyző jelenlétében, az idei Miss AMTS friss nyertese, Horváth Patrícia húzta ki a dobozból, a szerencse pedig ez alkalommal is egy hölgynek kedvezett!

Az AMTS 2017 nyereményautójának új tulajdonosa egy őrhalmi hölgy, Bene Melinda!

Melinda a sorsolás idején a helyszínen tartózkodott, így rögtön ki is próbálhatta, milyen érzés lesz az Audi volánjánál ülni. Arra, hogy vezethessi is az autót, egy kicsit viszont még várnia kell: a TT hivatalos díjátadóra az adminisztratív teendők lezajlását követően, körülbelül két hét múlva, ünnepélyes keretek között kerül sor, melyrről természetesen szintén beszámolunk majd.


Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2017. február 13. 19:28
Nézd meg egy percben, hogyan épült át az AMTS idei nyereményautója!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!