Cikk: Elkészült az AMTS 2019 nyereményautója!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Elkészült az AMTS 2019 nyereményautója!

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt tuningverdát sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 24-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, az eddigi német autós sormintát azonban most egy vérbeli amerikai sportkocsi töri meg. Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2019. március 20. 19:58
Még egy extrával bővült az AMTS idei nyereményautója. A Mustang első tankolásait a MOL támogatja, hiszen az autó mellé a MOL Racing Fuel 102+ utalványa is jár - szerencsés új tulajdonosa pedig 50.000 Ft értékben tankolhat majd a kártyáról!
A prémium MOL Racing Fuel 102+ üzemanyag felhasználása nagy teljesítményű autók és motorok számára javasolt, ahol az alap vagy a programozott beállítások lehetővé teszik a 102 feletti oktánszám előnyeinek kihasználását.
Ne feledd, a vasárnap délután 4-kor kisorsolásra kerülő nyereményautót, valamint a regisztrációs pultokat idén a "B" pavilonban találod, játékunkon pedig fél 4-ig tudsz nevezni. Indulj Te is az AMTS fődíjáért március 22-24. között a Hungexpón!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2019. március 13. 12:03
Az AMTS nyereményautója idén a Hungexpo "B" pavilonjába költözik, ahol sok más látványossággal egyetemben a kényelmes keretek között lesz majd lehetőség a nyereményszelvények kitöltésére is.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!