Cikk: Nézd meg élőben, hogyan épül az AMTS idei nyereményautója!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Nézd meg élőben, hogyan épül az AMTS idei nyereményautója!

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! Fődíjunk, a Ford Mustang Coupé január 30. és február 3. között alakul át élőben, a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#5
2020. február 02. 13:05
Lassan összeáll a kép: így állunk a nyereményautóval az élő autóépítés negyedik napján!
Kiemelt hozzászólás
Statler
#4
2020. február 01. 16:14
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2020. február 01. 12:39
Immár harmadik napja folynak fáradhatatlanul a munkálatok az AMTS idei nyereményautóján a Westend Bevásárlóközpont szívében. A standon az ilyenkor szokásos tömegjelenet kezd kialakulni: egyszerre készül az autó belseje, a hifi installáció, a futómű szerelése, valamint a fóliázás is.
Kiemelt hozzászólás
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2020. január 30. 16:59
Megkezdődött az AMTS idei nyereményautójának átépítése! A tavalyi évhez hasonlóan, ismét a Westend Bevásárlóközpont szívében található Millennium udvar ad otthont az AMTS nyereményautójának átépítésének, melyet akár Te is megnyerhetsz! A mai naptól kezdve egészen február 3-ig követheted élőben a Porsche Boxster S átalakulását, melyet március 22-én, az idei Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkútnál).

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!