Cikk: Prague Car Festival 2018

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Prague Car Festival 2018

Idén is részt vettünk a csehek legnagyobb tuning rendezvényén, a Prague Car Festivalon, ami szokás szerint rengeteg patent építéssel és autókülönlegességgel várta a nagyérdeműt. Köztük számos magyar géppel is! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2018. szeptember 10. 14:36
Még egy kis prága: live bejelentkezésünk immáron Youtube-on is elérhető. A videóért nagy köszönet Patriknak!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2018. augusztus 31. 22:41
Ismét itt vagyunk Prágában, a csehek legnagyobb tuning show-ján, a Prague Car Festivalon. Az AMTS-sel már hosszú évek óta szoros partneri kapcsolatot ápoló szervezőgárda jóvoltából idén is számos magyar építés kapott meghívást és VIP helyet a kiállításon, mely évről-évre színvonalasabb felhozatalt mutat be az európai tuning szcéna palettájáról.


A hét hazai autó közül a FullKontakt Garage airride-os Zsigulija - és pedálos Moszkvicsa - valamint a rendezvényen már gyakorlatilag állandó vendégnek számító Bara Laci-féle Boxster-Combo kapott helyet a legkomolyabb építéseknek szánt 3-as csarnokban.
A jól megszokott 5-ös pavilonban Patrik és Krisztián 5-ös Golfja, valamint az AMTS-en a Clean West Garage-ból ismerős Honda CRZ társaságában állítunk ki.
Eg biztos, a társaság és a hangulat remek, a sör fogy, hamarosan pedig részletes beszámolóval jelentkezünk az eseményekről, folyamatosan bővülő galériánkhoz addig is kattintsatok a képeken

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!