Cikk: Prague Car Festival 2021

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Prague Car Festival 2021

Idén is kilátogattunk a csehek legnagyobb autó- és tuning show-jára, a minden évben hagyományszerűen a nyár végén megrendezésre kerülő Prague Car Festival-ra. Ahogyan ebben az évben szinte minden rendezvénnyel kapcsolatban elmondható, ez a show-t sem a jól megszokott, augusztus végi hétvégére tették, hanem két hónappal később, már jócskán a tél elejével kacérkodva került megrendezésre. Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Statler
#2
2021. november 01. 10:00
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2021. október 29. 22:52
Idén is kilátogattunk a csehek legnagyobb autó- és tuning show-jára, a minden évben hagyományszerűen a nyár végén megrendezésre kerülő Prague Car Festival-ra. Ahogyan ebben az évben szinte minden rendezvénnyel kapcsolatban elmondható, ez a show-t sem a jól megszokott, augusztus végi hétvégére tették, hanem két hónappal később, már jócskán a tél elejével kacérkodva került megrendezésre.

Az összesen 7 csarnokot, valamint a talpalatnyi kültéri zónát ezúttal három tematika látnivalóival töltötték meg a szervezők: A Racing Expo égisze alatt a versenyautók világa mutatkozik be a nagyközönségnek, a Classic Expo a veterán vonalat lovagolja meg, míg a számunkra leginkább érdekes - és egyben a rendezvény felét kitevő - Tuning Expo az átépített autók és a háttéripar témakörét öleli fel, egy nemzetközi kiállítás keretei között.

A hazai tunerek számára idén is adott volt a lehetőség, hogy a Carstyling.hu-n keresztül, VIP vendégekként állíthassák ki az autójukat a rendezvényen. Hosszú évek óta a legnépesebb magyar csapattal és összesen 8 autóval veszünk részt idén a prágai bulin:

- A FullKontakt Garage Zsigulijával
- Szűcs Miklós Bogarával
- Mark Stevenson Golf 6R kabriójával
- Fehair Csaba E46-osával és Puntójával
- Pemmer Péter Citroen Xantiájával
- Németh Gábor Subaru BRZ-jével
- és Cséve Ádám Nissan 350Z-jével

és itt van még velünk Drop in Tuning Patrik, valamint BackYard Attila is, tehát minden és mindenki adott egy remek benzingőzös hétvégéhez Galériánkban a bepakolás képeit találjátok, egy kis ízelítővel a nemzetközi felhozatalból is - a többivel pedig folyamatosan jelentkezünk

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!