Cikk: Prague Car Festival 2022

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Prague Car Festival 2022

Idén is kilátogattunk a csehek legnagyobb autó- és tuning show-jára, a tavaly óta immáron október végén megrendezésre kerülő Prague Car Festival-ra. A rendezvényen minden idők talán legnagyobb magyar vonatkozású standjával vettünk részt, természetesen az AMTS színeiben! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2022. október 28. 23:29
Idén is kilátogattunk a csehek legnagyobb autó- és tuning show-jára, a tavaly óta immáron rendszerszerűen október végén megrendezésre kerülő Prague Car Festival-ra. A rendezvényen minden idők talán legnagyobb magyar vonatkozású standjával veszünk részt, természetesen az AMTS színeiben!

A rendezvény a szokásos koncepciót követi: Az összesen cirka 30.000 négyzetméternyi kiállítói területet három tematika látnivalóival töltötték meg a szervezők: A Racing Expo égisze alatt a versenyautók világa mutatkozik be a nagyközönségnek, a Classic Expo a veterán vonalat lovagolja meg, míg a számunkra leginkább érdekes - és egyben a rendezvény felét kitevő - Tuning Expo az átépített autók és a háttéripar témakörét öleli fel, egy nemzetközi kiállítás keretei között.

A hazai tunerek számára idén is adott volt a lehetőség, hogy a Carstyling.hu-n keresztül, VIP vendégekként állíthassák ki az autójukat a rendezvényen. A show "fő" csarnokában, közvetlenül a színpad szomszédságában 15 magyar autó részvételével állt össze az AMTS standja, ilyen népes felhozatallal utoljára talán még Brno-ban jelentünk meg külföldi rendezvényen.

Galériánkban a bepakolás képeit találjátok, egy kis ízelítővel a nemzetközi felhozatalból is - a többivel pedig folyamatosan jelentkezünk a hétvége folyamán!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!