Cikk: SEMA Show 2021

Témakör: Címlapon
1 2
Kiemelt hozzászólás
Statler
#18
2021. november 20. 20:01
Kiemelt hozzászólás
Statler
#17
2021. november 20. 19:21
Kiemelt hozzászólás
Statler
#16
2021. november 18. 16:54
Kiemelt hozzászólás
Statler
#15
2021. november 18. 15:46
Kiemelt hozzászólás
Statler
#14
2021. november 17. 16:51
Kiemelt hozzászólás
Statler
#13
2021. november 16. 20:09
Kiemelt hozzászólás
Statler
#12
2021. november 16. 19:29
Kiemelt hozzászólás
Statler
#11
2021. november 13. 15:49
Kiemelt hozzászólás
Quad
#10
2021. november 07. 16:33
Idén sem csalódtunk a Hoonigan showjában: az idén 10 éves csapat minden idők leglátványosabb műsorát hozta össze a kültéren helyet foglaló saját arénájuk, a Hoonigan BurnYard betonján!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#9
2021. november 07. 14:27
Honda Acty

Kiemelt hozzászólás
Quad
#8
2021. november 07. 10:44
Brutális mennyiségű épített gép és drift, amivel csak lehet: ilyen volt a SEMA Show 2021 kültere!
Már a korábbi években is megszokhattuk, hogy a SEMA Show nem csak a pavilonokban kiállított autócsodákról szól. A kültér legalább ennyire érdekes, plusz poén a dologban, hogy ez a terület szabadon látogatható bárki számára, tehát belépő nélkül, akár az utcáról be lehet esni munka után egy kis nyálcsorgatásra.
Ráadásul idén még jobban kimaxolták ezt a részt: gyakorlatilag minden négyzetcentimétert lebetonoztak, erre pedig cirka 3x több jármű fért el, mint korábban. Sajnos a mennyiség kissé a minőség rovására is ment, a járműveket bármiféle logika nélkül, ömlesztve kapták az arcba a látogatók, a konstans hatalmas tömeg miatt pedig fotózni sem volt túl egyszerű mitatvány.
A statikus látnivalók mellett az adrenalinszintet a szokásos driftpálya fokozta, ahol szinte folyamatosan ment a veretés, olyan gépekkel is, amiket maximum milliós nézettségű youtube-videókból ismer az ember idekint is.
A még nagyob őrületet pedig a már 2019-ben is beizzított Hoonigan Playground adta, ahol kizárólag a neves motorsport-lifestyle márka fenegyerekei csinálták a show-t, a legelmeroggyantabb építésekkel. Utóbbiról hamarosan egy videót is megnézhettek youtube-csatornánkon!

Kiemelt hozzászólás
Statler
#7
2021. november 06. 20:48
Kiemelt hozzászólás
Quad
#6
2021. november 03. 19:19
Jenson Button pólót dedikált nekünk a SEMA Show-n - ezt pedig most jól kisorsoljuk!
Kiemelt hozzászólás
Kiemelt hozzászólás
Quad
#4
2021. november 03. 07:53
Metrózás helyett: tömegközlekedés Teslákkal, a föld alatt!

Az idei SEMA Show-t is erősen beszippantotta az elektromos autózás, meg is lepődtünk volna, ha Elon Musk neve nem merülne fel itt is. A nevéhez fűződik a Las Vegas Convention Centerhez fejlesztett "metróhálózat", melyben Teslákkal lehet eljutni a kiállítási központ egyes pontjaira. Ez pedig még csak a kezdet: egy komplett hálózat épül Vegas alá, a reptér, szállodák, minden össze lesz kötve Musk neonfényes alagútjaival, ahol önvezető autók, majd önjáró kapszulák szállítják majd a népet.

Teszik mindezt úgy, hogy a teljes üzemeltetés saját napelemekről, saját akkupakkokról megy majd, a városi áramhálózatra rá sem kell csatlakozniuk. Jelenleg 70 autóval és 3 állomással üzemel a rendszer, ezt két éven belül egy 900 autós hálózattá fejlesztik majd. A dolog érdekessége, hogy magát a fúrást is a Musk cége (Boring Company) által kifejlesztett technológiájával végzik, a hagyományos eljárás költségeinek és időigényének tizede befektetésével.

Aki már volt a SEA-n, tudja, hogy még a régi terület egyik sarkából a másikba 30-35 percet vett igénybe az átjutás, a Teslákkal ez mindösszesen 4 percre rövidült.

Ez az ember valóban egy hihetetlen zseni!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2021. november 02. 16:31
Már a bepakolás alatt egyértelműen látszik, hogy rengeteg csemege mutatkozik be az idei SEMA Show keretei között. Habár azért sokan visszaléptek, vagy "konzerv" demóautókból dolgoztak, a két éves pihenő rengeteg elmebeteg építést is szült, amelyek bőven adnak majd csámcsognivalót a következő hetekre hónapokra. Mondjuk ezt úgy, hogy még meg sem nyitott maga a rendezvény!
Kiemelt hozzászólás
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2021. november 02. 10:41
Ahogyan minden évben, november első hete idén is az átépített járművek piros betűs ünnepe Amerikában. Las Vegasban ekkor nyitja meg kapuit a világ legnagyobb tuning kiállítása, a SEMA Show, mely hónapokra elegendő nyálcsorgatnivalóval látja el a téma szerelmeseit - köztük természetesen bennünket is!

A világ legnagyobb háttéripari kiállításaként ismert rendezvény évek óta kötelező program számunkra - idén is az LENNE, ha a covid miatti kiutazási szabályok nem tettek volna keresztbe szinte mindenkinek, aki Európából szeretett volna kilátogatni a vásárra. Szerencsére azonban kint élő kollégánk, Lamboboy kis túlzással odaköltözik a show-ra ezen a héten, így első kézből olvashattok exkluzív anyagokat a 2021-es felvonásról.

A SEMA, itthoni idő szerint délután 4-kor nyitja majd meg kapuit a nagyközönség előtt, az előkészületek azonban szokás szerint már napokkal a parádé előtt megkezdődnek. A Las Vegas Convention Center külterén számos szép építést meg lehet lesni már ez idő alatt is, a pavilonokba pedig max sunyiban lehet beosonni, néhány kép erejéig

Ami biztos, hogy az idei show sok szempontból totálisan más, mint amit eddig megszokhattunk a Las Vegas Convention Center falai között. A vírus miatti egy év kihagyás - és az ugyanennyi ideig tartó plusz rákészülés - sok pozitívumot, de egyúttal sajnos negatívumot is hozott a rendezvénynek, de ezeket következő anyagainkban fejtjük majd ki részletesen - lesz belőlük bőven!

Előzetesként addig is íme cirka 400 db kémfotó a bepakolásról, a galériát pedig - amiért nem tudunk elég hálásnak lenni amerikai barátunknak, Lamboboy-nak - folyamatosan frissítjük!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 38 találat 2 oldalon