Cikk: SEMA Show 2022

Témakör: Címlapon
1 2
Kiemelt hozzászólás
Statler
#10
2022. november 08. 19:05

Kiemelt hozzászólás
Statler
#9
2022. november 06. 14:12

ADRO Genesis G70 (14 db kép)

Kiemelt hozzászólás
Statler
#8
2022. november 06. 11:18

RWB 993 Yoshiwara (27 db kép)

Kiemelt hozzászólás
Statler
#7
2022. november 05. 19:58
Kiemelt hozzászólás
Quad
#6
2022. november 05. 12:14
A Las Vegas Convention Center legfiatalabb csarnoka, a West Hall tavaly csatlakozott a komplexum kiállítási területei közé. Méretben cirka másfélszer akkora, mint az egyre kevésbé "fő" helyszínként szolgáló Central Hall, tematikában pedig az autóápolási és autódekoros cégek találhatók meg itt főként - korábban a North volt a "fóliás" pavilon - továbbá tavaly óta itt található meg a teljes off-roados-truckos részleg is, ami a South Hall alsó részéből költözött ide.

Mindezt most is jócskán megtömték átalakított szuper sportautókkal és celebekkel, neves építőkkel, valamint utóbbiak járműveivel. Tavaly még nagyon szellős volt ez a csarnok, ennek azonban idén már nyoma sincs: zsúfolásig pakoltak mindent standokkal és járművekkel, hihetetlen, hogy hova tud még nőni a SEMA Show!

Kiemelt hozzászólás
Statler
#5
2022. november 02. 17:04
Kiemelt hozzászólás
Statler
#4
2022. november 01. 16:12
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2022. november 01. 11:30
Még mindig nem nyitott meg az idei SEMA Show, Lamboboy-nak köszönhetően azonban már egész korrekt képet kaphatunk róla, mi is várható idén a világ legnagyobb autós háttéripari seregszemléjén. A rendezvény minden évben meghatározó állomás az elkövezkezendő szezon(ok) tuning trendjeit illetően is, nem csak Amerikát illetően.

Ami már első blikkre látszik, hogy bodykitek terén ez az év is a Liberty Walk és a Pandem kitek egyre komolyabb csatározásáról fog szólni. Bevonatok szempontjából újra reneszánszukat élik a flip-flop árnyalatok, viszont ezúttal már nem fényezés, hanem fólia alapon. A karbonozás - valamint karbon kiegészítők - pedig továbbra is rendkívül népszerűek, a klasszikus kivitel mellett viszont egyre nagyobb teret hódit a nyers (forged) design is, mindenféle színkombinációkban.

Ami még érdekes változás, hogy érezhetően több olcsóbb modell is feltűnik a felhozatalban, mint tuning- és kiállítási autóalap. Bizonyára a válságnak is van köze hozzá, de a felső kategóriás, drágább gépek, amelyekből régebben itt Powel-tavat lehetett rekeszteni, idén mintha kikopóban lennének - de tegyük hozzá, még nem láttuk a teljes repetoárt.

Az pedig már tavaly sem volt újdonság, hogy egyre több az átépített eletromos vas. Főleg természetesen Teslák, de népszerű pl. a Ford F150 Lightning truck is.

Belső égésűek terén az új Corvette a sláger, na és persze az új Supra.

Egy valami változott még - szerencsére pozitív irányban - ez pedig az általános hangulat a show résztvevői között. Az elmúlt évek - és tegyük hozzá, a jelenlegi is ideérthető - viszontagságos időszakát követően, láthatóan hatalmas öröm mindenkinek, hogy ez a show ilyen szinten, kvázi visszaesés nélkül létre tud jönni idén. Különösen nagy megbecsülés övezi a nemzetközi résztvevőket - kiállító és média egyaránt - ők azok, akikből viszont lényegesen kevesebb lesz idén.

Na, de nyitás után okosabbak leszünk! Addig is csekkoljátok folyamatosan bővölő - már most több 100 képes - galériánkat, ahová a bepakolás során készülő kémfotóinkat töltjük fel.


Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2022. november 01. 10:27
Jól belógtunk az építésre
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2022. október 31. 10:36
Ahogyan minden évben, november első hete idén is az átépített járművek piros betűs ünnepe Amerikában. Las Vegasban ekkor nyitja meg kapuit a világ legnagyobb tuning kiállítása, a SEMA Show, mely hónapokra elegendő nyálcsorgatnivalóval látja el a téma szerelmeseit - köztük természetesen bennünket is!

A világ legnagyobb háttéripari kiállításaként ismert rendezvény évek óta kötelező program számunkra - idén is az LENNE, ha a covid miatti kiutazási szabályok nem tettek volna keresztbe szinte mindenkinek, aki Európából szeretett volna kilátogatni a vásárra. Szerencsére azonban kint élő kollégánk, Lamboboy kis túlzással odaköltözik a show-ra ezen a héten, így első kézből olvashattok exkluzív anyagokat a 2021-es felvonásról.

A SEMA, itthoni idő szerint november 1-én kedden, 4-kor nyitja majd meg kapuit a nagyközönség előtt, az előkészületek azonban szokás szerint már napokkal a parádé előtt megkezdődnek. A Las Vegas Convention Center külterén számos szép építést meg lehet lesni már ez idő alatt is, a pavilonokba pedig max sunyiban lehet beosonni, néhány kép erejéig

Ami biztos, hogy az idei show sok szempontból totálisan más, mint amit eddig megszokhattunk a Las Vegas Convention Center falai között. Előzetesként addig is íme egy jó adagnyi kémfotó a bepakolásról, a galériát pedig - amiért nem tudunk elég hálásnak lenni amerikai szerkesztőnknek, barátunknak, Lamboboy-nak - folyamatosan frissítjük! Nézz vissza később is!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2
Összesen 30 találat 2 oldalon