Megbüntetett a rendőr

Témakör: Real life
aktuális téma
Megbüntetett a rendőr

Problémád akadt a rendőrséggel, vagy az NKH.-val?
Írd le, de a végső megoldást nem itt fogod megkapni, max iránymutatást,hogyan is oldd meg a problémát.

Néhány egyszerű, könnyen betartható kérés:

Ha negatív vagy pozitív élményed volt a hatósággal kapcsolatban meghallgatjuk, de a felesleges és billentyűzetet nem tűrő fikázódást mellőzzük!

A rendőrségen keresztül, kerüljük a napi politikát is!

Aréna kuncsorgásra még nem került itt sor, ne is legyen!
Hirdetés feladásra se használd e topicot, kérlek!
Ne priviben írjatok ha kérdésetek van, azért van a fórum.

Mindent mi se tudunk fejből,így igyekszünk segíteni a vonatkozó jogszabályokkal!



Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
rsIV
#26
2004. október 29. 09:41
Kb 2 hónappal ezelőtt megbasztak engem is , de nem akár hogyan: Bp. Normafa van egy aszfaltút, ami keresztül megy az erdőn és le lehet vágni az utat Hűvösvölgy fele, kb 30órát lehet vele spórolni jó esetben... Namind1 kb azon a héten kaptam meg a verdát és persze, hogy elkaptak, de a mögöttem jövö 206osnak szépen szóltak, h forduljon meg és nem kapott semmit... Biztos csak azért mer fiatalok ültek egy Ladában!!!
Ja és kb 20 percig ott tartottak, mer nem hitteék el hogy nem lopott a kocsi, nem vagyok körözött bűnöző, és nem apám nevén van (persze ELÉG nagy a hasonlóság a két név között).... Aztán szépen mondták, h ne forduljon elő mégeccer...
jah, majd mikor jobb kocsim lesz akkor nem fogtok baszkurálni? Vagy mikor????
bazzeg azé mer fiatal vagyok és Ladám van még nem vagyok huligán!!!!!!!
Szóval ennyit róluk...
aztec GSI
#25
2004. október 29. 09:13
Mi mikor középbe jártunk görgey-umszki ezt velünk is megcsinálták nem egyszer
Crampus
#24
2004. október 29. 09:06
Nem mondod...basssssszus...
Én a héten már másodszor "haladtam" reggel a buszsávba a Rákoczyn 3-4 utcányit...igaz befelé villogóval, mintha nagyon be akarnék sorolni...amit meg is tettem...
...a sor elején...
adykaa
#23
2004. október 29. 08:44
hogy lehet, hogy feljelentettek, mégis csak 8k-ra büntettek? Tegnap mondták nekem, hogy a feljelentés 10-50ezerig terjedhet!
Tázsi
#22
2004. október 29. 08:28
Ujpest, villamos sinen van a sáv...este 10 óra környéke...megáll előttem a villamos, kinézek, nemjön senki...megelőzöm a villamost és kb 10 mp mulva villog a kékfény...megállok, kiszállok, ők is odajönnek...és kérdezik, hogy miért előztem meg a villamost, amikor ők ott voltak mögöttem...-:)))
Ehh...hát mert abban a kocsiban nem volt belső visszapillanto és nem tudtam ki van mögöttem...röhögtek egy kicsit, adtek egy ötezres csekket...mikor adja vissza a papirokat, mondja, hogy legközelebb jobban figyeljek...
Kérdem én, hogy mire? A szabájokra vagy magukra?
Elsősorban a szabájokra, de azért őket is nézzem ijenkor...-:))

Megérdemeltem azt az 5ezres csekket...ijen hüje hogy lehettem...-:)
bravura
#21
2004. október 29. 08:06
andyka:tényleg érdemes!!ők is emberek!?
én a rákóczyn "haladtam" a buszsávban,ami ugye kamerázott.
tényleg kanyarodási szándékkal mentem ki,de eltévesztettem az utcát és eggyel hamarabb mentem ki,ezt látva maradtam még egy utcányitt.persze fotó-feljelentés-8 pénz:(
mire én írtam egy szánom bánom,állástalan,most mentem interjúra,izgatott levelet,még egy pár könnycseppet is raktam a levélre,és meglepően a következő hangnemű választ kaptam:kedves xy,valóban megnéztük és tényleg semmi gond nem volt önnel,legközelebb legyen figyelmesebb,eltekintünk a bírságtól:)
kellemesen csalódtam !!
ChPh
#19
2004. október 29. 07:54
Buszossal, kamionossal mit csinálnak? Helyben fejbe lövik?
aztec GSI
#18
2004. október 29. 07:46
na ez a legnagyobb baromság amit hallottam ezidáig
kvazR
#17
2004. október 29. 02:35
na ezt csekkoljátok!
Balatonpart 30as tábla, 40fok meleg, hergelt ezerkettes kereklámpás zsiga, jassz a tömegnek, könyököt kííí 2esbe beee, lassan araszolunk a strandra igyekezők között. jön a rendör, kiszálnak...zsigán egy deka lökhárító, elöl nincs rendszám, biztiöv nuku. 3000pénz volt az ára ..
-Hol a lökhárító?
-tudja Uram hosszú az út Bp-ről keszthelayig lelazult a csavar, megszakadt a menet, inkább levettem.
-hol a rendszámtábla?
-lökösre van rögzítve gyárilag.
-miért nem vesz csavart?
-vasárnap van.
-Jó akkor 3000csekken jó?
-jó.
(vágom a szomorú képet és megyek tovább cigiért...

3nappal késöbb a család go home... városhatárban kiint...csekkel szátam ki a kezembe, futó mosoly az hazaértünk...
Szemi
#16
2004. október 29. 02:25
Ezek frankón hülyék!
Akkor az én 125kw-omhoz szerintük milyen széles gumi illene?
zsata
#15
2004. október 29. 02:10
Az eddigi legdurvább esetem: Megállítanak a Váci úton: szabálytalan sávváltás, fólia, sportkormány (szokásos rossz duma), le akartak húzni. Most jön a lényeg, belekötöttek az alufelnibe. Az ő állításuk szerint csak olyan méretű gumi lehet az autón, amely az autó KW-ban megadott teljesítményétől +/- 10 %-kal tér el, tehát az én 55 KW-os polómon, csak 145,155 vagy 165-ös gumi lehetett volna, nekem pedig 185-ös volt, tiszta röhej, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, de a legdurvább az volt, hogy véresen komolyan gondolták. ezután felhoztam nekik egy egyszerű példát egy 1.6-os 4-es golffal kapcsolatban. gyors számolás: 74 KW tehát 165, 175, 185-ös gumiméret lehetne rajta, ezzel szemben gyárilag 205-össel is kiadhatják (205/55 R16). A mosoly lefagyott az arcukról, de így is lehúztak egy ötössel. Azóta megfogadtam, hogy soha nem adok nekik zsebbe.
Dixy
#14
2004. október 29. 01:04
Pláne ha kth gépjárműved van, akkor még a hátső szélvédőt is lefóliázhatod 5-el!!! Ugyanis ahhoz sincs semmi köze, meg persze adnak ahhoz műbizonylatot is!
Szemi
#13
2004. október 29. 00:27
Nos az a helyzet, hogy a hátsó ajtó ablakait & a csomagtér oldal ablakait, ha matt fekete sprayvel lefújod, akkor se csinálhat veled semmit se a rendőr, se a kf-es, mert azokkal azt csinálsz amit akarsz. Erre remek példák a kis van-ok (fabia, p206, clio, corsa, astra, stb). & ezt 1 vizsga biztos is mondta, hogy így van, akinek a kocsiján a hátsó ajtók ablakai & a csomagtér oldalablakai szintén levannak fóliázva, hogy a gyerekei nyáron ne sűljnek meg.
Pötty_EVO
#12
2004. október 28. 23:39
Engem kedd éjjel kaptak el a rendőrök.
Megyek hazafelé egy dupla sávos úton, persze már éjjel sehol senki de a rend őrei éberen figyelik az útakat. Hát beléjük is kellet botlanom. Megyek szépen, ahogy éjjel kel és elmegy mellettem szemből a rendőr. Nézem a tükröt és látom, hogy visszafordulnak. Gondoltam hogy én leszek a célszemély. A következő lámpánál mögém értek. Megvárták, míg elindulok és pár méter után már fixcent is a tetőn a szép kék fény. A fényjelzésre nem álam meg. Aztán jött a refi de arra sem reagáltam. Na bekapcsolták a szép kis hangjelzést. Itt megáltam. Míg odajöttek elővettem a papírokat és odattam. A papírokkal minden oké volt.
Kérdezi hogy van ezen engedélyem a fóliára. Mondom nincs. Itt utána mondom neki hogy az első ajtókon a fólia egy árnyalattal világosabb mint a többi. Erre kérte húzzam fel. Ez már nem is volt gond. Kérdezi hogy a hátsó ablakra van e engedély. Mondom oda sincs de már kérdezte egy szer hogy van e engedélyem a fóliára. Na mind egy.
Mikor vissza akarta adni a papírokat mondta, hogy kapok egy 2000 Ft-s csekket, amit 30 napon belül be kéne fizetnem, azért mert a hátsó ablakom vagy az egész kocsi le van fóliázva.

Én úgy érzem olcsón, megúsztam.

fotosopper
#11
2004. október 28. 23:28
megeri mar nem egyszer megusztam ezzel a dolgot.
adykaa
#10
2004. október 28. 23:19
egyszer a margitszigeten is megállítottak robogóval, két béna, azért álltam meg, mert azt hittem, minden rendben van, igenám, de behajtási engedély!!! az nem volt.... Fel akart jelenteni ezért, de inkább 3K-t adtam nekik zsebbe, és viszlát.

Bishop írta a másik topicban, hogy írt nekik levelet, és mindent elintézett. Tud valaki erről a leveles dologról valamit? tényleg megéri írni nekik?
fotosopper
#9
2004. október 28. 23:10
meg az index nelkuli savvaltasra ami sav hijan meg sem tortenhetett
Sréc
#8
2004. október 28. 23:10
akkor most a szar állapotú jogsidért basztak meg 10 ropira????????
fotosopper
#7
2004. október 28. 23:07
engem eleg durvan megszivattak.Egyetem rakpart , a foepulet elott haladok , a gellert terrol utanam fordula rendor es kiszed.ok.keri az iratokat , odaadom.azt mondja mi ez???es mutat a jogsimra.hat jo telleg eleg ramaty allapotban volt, meg papirjogsi volt.azt mondja nekem hogy ket valasztasom van.10e helyszini birsag vagy elveszi a jogsimat.ok legyen 10e.megirja a papirokat elemtol vmit, azt mondja itt irja ala.kerdem en kotelezo alairni?aszondja igen.es ha nem irom?akkor elvesszuk a jogsijat.ok alairtam.
2 het kapom a papirt , megirom a fellebbezest.megjon a valasz.ez volt benne:
nem csak a jogsirol szolt a dolog , hanem index nelkul valtottam savot!!!! (KERDEM EN HOL?????ugyebar egyetemi epulet elott ket oldalt parkolo autok vannak hova az anyamba valtottam volna savot buzi??)
es fellebbezesnek helye itt nincs mert alairtam.persze mar kuldtem az uj levelet hogy azt mondta a rendor hogy kotelezo alairni es hogy "megfenyegetett" hogy elveszi a jogsimat.es nem is volt lehetosegem savot valtani.
varom a valaszukat hogy rohadjanak meg.

UDV
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 36286 találat 1815 oldalon