Mint minden évben, idén is készül majd összeállítás a legjobb 2020-as gépekről. Nehéz választás volt, mivel sokkal kevesebb rendezvényt lehetett tető alá hozni és ezáltal sok autót nem is lehetett közelről látni idén, úgyhogy ez most nem lesz 100%-os felsorolás, de igyekeztem kiválasztani azokat, akik tényleg komoly gépeket virítottak tavaly. 
 
Az egyik ilyen, Sulán István Nissan-ja. Aki igazán szereti a JDM ikonokat, annak biztosan könnybe lábadt a szeme, minden egyes alkalommal, amikor láthatta István S15 Silvia-ját. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy miért, de ha esetleg érdekelne valakit a kocsi részletesebben, akkor KATT IDE és megtaláljátok a bemutatót róla. 


A másik ilyen különleges autó, Hagymási Bendegúz 323-as Mazda-ja, ami szintén változott picit. Ez a kocsi is ritka alap, ráadásul a felhasznált alkatrészeket sem lehet polcról leemelni. Kívül-belül hibátlan a kocsi, nem véletlen, hogy Beni csak komolyabb találkozókra gurul ki vele és borús idő esetén inkább elő sem veszi a kis Mazda-t. Természetesen erről az autóról is készült cikk korábban, de akkor még máshogy nézett ki, viszont ha érdekel, akkor KATTINTSATOK IDE! 

A harmadik autó egy igazi különlegesség, amit Sági Csaba rakott össze teljes titokban. A Honda NSX nevére már azonnal izgalomba jönnek az emberek, de Csabi tudta ezt fokozni! A kocsi levegős futóművet kapott, egyedi, épített BBS felniket és karbon kiegészítőket, Mosoni Peti pedig fantasztikus képeket készített az autóról. Ide aztán tényleg nem kell különösebb magyarázat! Szeretnél róla többet tudni? KATTINTS IDE a cikkért!