A Mercedes-AMG és a Cigarette Racing immáron 12. alkalommal dolgozik együtt és idén mutatták be a Miamiban tartott Nemzetközi Hajó Show-n, azt a Tirrana AMG Edition hajót, amihez egyébként egy Mercedes-AMG G63 Cigarette Edition is jár. 
 
A Tirrana AMG Edition-t 6 darab, feltöltős, 4,6 literes, V8-as Mercury Racing 450R motor hajtja, egyenként 450 lóerővel, ami így összesen, 2700 lóerő leadására képes! Ezzel pedig, akár 120 km/hval is lehet száguldani a vízen.Egy gyrostabilizátor is segíti a hajót, hogy a nagy sebességnél ne boruljon fel, illetve a könnyebb dokkolás érdekében, elöl és hátul külön segédmotorok vannak, hogy jobban lehessen manőverezni a hajóval kis sebességgel. 
 
A beltér tejeskávé és sötétkék színekből áll és olyan anyaggal vonták be az üléseket, amik nem melegednek fel tűző napsütés hatására sem. A kormánynál teljesen digitális kijelzőkön lehet nyomon követni minden fontos adatot és ezek szintén bírják a napsütés, illetve nem tükröződnek. A szórakozásról 29 darab hangszóró és 5200W teljesítményű audiorendszer gondoskodik. A hajó hátsó részén egy grill is helyet kapott, de az utastérben találunk zuhanyzót és egy óriási ágyat is. 
 
A hajóhoz tartozó G63 is ugyanaszt a szín kombinációt kapta mint a hajó, 22"-os felni kjárnak hozzá és az első lökhárító alsó részén egy masszív "bullbar" is helyet kapott. A belső ugyanúgy tejeskávé és sötétkék színben pompázik, csak itt bőrt használtak, illetve kölünböző helyeken, visszaköszön a Cigarette Racing logo. 
 
IDE KATTINTVA további képeket találtok! 





 

 

Forrás: Motor1