Az Audi 80 B3 egy furcsa szerzet. Kupé, de közben 3 ajtós, a forlma pedig még ennyi idősen is roppant vonzó. A legtöbben az S2, jellegzetes, 5 hengeres hangját társítják mellé, ami igazán legendássá tette a típust. Ez a B3 nem S2, de ettől egyáltalán nem kevesebb, sőt! 
 
Dominik Pokoj autója megkapta a sportos külsőt és még bizonyítania sem kell a lámpánál, mert nem ez volt a cél. (Eddig..) A jellegzetes fehér-szürke-piros-fekete összeállítás a motorsportos Audi-kat juttatja eszünkbe a 80-as, 90-es évekből és erre rátesz még egy lapáttal a fehérre fújt bukócső is. 
 
A futómű levegős és TA-Technix szett amit AirLift Performance vezérlő egészít ki. Ennek segítségével lehet ráengedni a karosszériát az egyedi BBS RS 236 felnikre, amik körben 8,5x17 méretűek. A grafit közép, polír perem és piros felniközepek tökéletes harmóniában vannak az autó külsejével, mondhatni felteszik a pontot az i-re. A görgők mögött pedig a nagyobb fékeket találjuk. 
 
A beltérben már keveredik a kényelem és a motorsport. Recaro versenyülések és Schroth övek tartják a sofőrt és utasát, néhány elem pedig karbonból készült vagy éppen alcantara-val húzták be. A hátsó ülések helyén találjuk a levegős rendszer elemeit. Ami még érdekes lehet, az a Luisi Sports kormány és az Audi S2 fehér számlapos műszerei. 
 
Dominik befejezettnek érzi a projektet, hiszen az eltelt évek alatt nem csak tuningolta, de az állapotát is feljavította, eltüntette a hibákat. Így eljött az ideje annak, hogy egy igazi S2-t alakítson át. Sok sikert hozzá! 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. május 13.)

Forrás: Stanceworks