A Squarebody Syndicate már több díjnyertes autót is épített és ezúttal nem egy klasszikus értelemben vett showcar-t, hanem inkább egy erőgépet raktak össze, egyetlen céllal, hogy a lehető leglátványosabb módon pusztítsák el vele a hátsó kerekeket. 
 
A projekt alapja egy 1972-es évjáratú Chevy G-10 modell, amiben eredetileg 4 literes sorhat dolgozott, 3 sebességes váltóval. Ezzel nicns is semmi baj, hiszen alapból ez egy munkásautó lenne, de ezzel a szettel nem igazán lehet gumit füstölni, úgyhogy a műhelyben kikapták a technikát és helyére egy 6 literes LSx V8 került, 4L80E, 4 sebességes automata váltóval megtámogatva.
 
A címben említett teljesítmény eléréséhez Texas Speed BFD tengelyre, hosszabb leömlőkre is szüksége volt, de így megvan az 500 lóerő, amivel szép felhőket lehet gyártani. Az autó alatt komplett Ridetech futómű található, ami egyedi lengőkarokból, állítható gátlókból, keményebb rugókból áll. a jobb fékerőért Baer fékek felelnek. 
Az utastérben Dakota digital műszerek, Ididit kormányoszlop és újrakárpitozott ülések jelentik a változást. 
 
Nagyon más info nincs a kocsiról, de IDE KATTINTVA megtaláljátok a Hoonigan videóját, amiben alaposan körbejárják a srácok az autót! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. június 13.)