Az utóbbi években egyre több sportautót alakítottak át a tunerek. A különböző szélesítéseknek hála pedig még tovább lehetett vadítani a kocsikat. Liberty Walk, Rocket Bunny, hogy csak a legismertebbeket említsem. Ezek vagy nagyon népszerűek, vagy köpködnek rájuk. A modernebb felfogású benzinvérűek számára frissítőleg hat egy-egy kivállasodott példány, míg a régivágású arcok, nem bírják feldolgozni, hogy kedvencükbe beleeresztették a flexet és csavarokkal rögzítettek néhány műanyag ívet. Mindkettő tábornak igaza van. Nem vagyunk egyformák, szerencsére, úgyhogy ettől válik színesebbé ez az egész. 
 
A Madlane viszont pont az olyanoknak ajánlanak megoldást, akik nem akarnak drasztikus megoldásokat alkalmazni, viszont szeretnék ízlésesen leültetve látni spotkocsijukat. A két alapító, Kazuki Ohashi és Tatsuya Yokoyama első projektautója egy Ferrari F355 GTS, amin nem találunk szegecselt íveket, különböző toldatokat vagy légterelőket, viszont megfelelően le van rakva a földre és olyan felnit pattintottak alá, ami tökéletesen illik a kocsi stílusához. 
 
A projektautó kiválasztásánál az volt a legfontosabb, hogy mind kívül, mind belül tökéletes állapotú, kevés kilométeres modellt találjanak, hogy ne azzal kelljen kezdeni a dolgokat, hogy a hibákat kijavítsák. Miután megtalálták ezt a kocsit, egyből lehetett a kitűzött célokra koncentrálni. A legszebb az egészben, hogy Kazuki nem szélesítette ki vagy vágta fel az íveket, hanem meghagyta gyári állapotában és így engedte rá a bódét a felnikre. Az ültetésről egyedi gátlók és AirLift 3H vezérlő gondoskodik. Ennek hallatán most lehet néhányan felhördülnek, de tudni kell, hogy az elmúlt években, a különböző levegős rendszerek olyan fejlődésen mentek keresztül, aminek köszönhetően már nem kell attól tartani, hogy használhatatlanná válik az adott autó, legyen szó akár egy Ferrariról is. Tatsuya ugyanis kompromisszumok nélkül használhatja a kocsit egy laza hétköznapi kocsikázáshoz, kiállításra de akár elmehet a közeli hegyi utakra is tempósabban autózni egyet, mert a rendszer tökéletesen stabilan tartja az autót. A kerékválasztásnál a BBS CH501 felniket választották, ami a gyári görgőkhöz képest modernebbnek tűnik, de egyáltalán nem zavaró. Sőt! 
 
Az utastérben sem estek túlzásba. Recaro A8 ülések és Momo Prototipo kormány jelentik a változást, illetve a 3H vezérlő. Azt hiszem ez így tökéletes, a kivitelezés pedig hibátlan! Nem meglepő, hiszen Japánban mindenre alaposan odafigyelnek. IDE KATTINTVA pedig még több képet találtok, amiket érdemes megnézni, mert rengeteg apró részlet is felbukkan! 
 

 

 

Forrás: Speedhunters