Első pillantásra szokni kell ennek a Subarunka a frontját, mivel a Nardo szürke fényezéssel ellátott autóra, átalakított Battle Aero widebody szett került és a front óriási nyílása teljesen átrajzol mindent. Pedig van itt minden. Downstar csavarok, Chargespeed Authentic küszöbök, APR első koptató, APR tartók, de hátra is jutott APR termék, egy GT300 szárny formájában. A csomagtartóra még egy Voltex burkolat is jutott és külön érdekesek a kábelek, amik a szárnyat tartják stabilan. Hátul találunk még Forcewerks diffúzort, a hátsó szélvédő pedig ES Performance elemmel gazdagodott. A géptetőre különböző hűtőnyílások kerültek és egy fekete gyári műanyag, amit a bogarak ellen szoktak feltenni. Az első lökhárítón említett koptató mellett, Seibon toldat is helyet kapott, a motorteret pedig szépen kipucolták és az Audi palettáról származó sötét színnel fújták ki. 
 
A szélesített karosszéria alá Work Emotion CR 2P felniket csavaroztak, amik körben, 11,5x18 méretűek és az ET számuk -20. 245/45 Dunlop Direzza gumikat pattintottak rájuk és Project U felnicsavarokkal rögzítették. A felnik mögött Rotor Brothers lyuggatott és mart tárcsákat találunk, illetve porfestett féknyergeket. Ezekre a görgőkre engedi rá a kasznit a K Sport levegős rendszer, a merevségért pedig ES Racing toronymerevítők felelnek. 
 
Az utastérben ES Racing bukócső, ATI kiegészítőműszer konzol, Prosport Halo Series órákkal, NRG gyorscsatis kormányagy, Keys Racing kormány, Cobb Sphere váltógomb, Sparco R333 ülések, a hozzátartozó sínekkel és Sparco versenyövekkel, Canada Rally Spec  karbon hátsó ajtókárpitok, Prosport pedálok jelentik a főbb változtatásokat, de kikerült a hátsó üléssor és helyére az airride és a nitró rendszer elemei, tartályai kerültek beépítésre. 
 
Egy Subaru esetében a teljesítmény is fontos és itt is sikerült elég durván megvariálni a dolgokat. Annyira, hogy lehetetlen mindent leírni, ezért cska kiemelnék pár dolgot. Perrin csövezés, ES Racing catback kipuff, Agency Power leömlők, Tial külső wastegate, T1 Racing benzinhíd, Injector Dynamics 1700-as injektorok, Hellcat 525 Walbro benzinpumpa, egyedi intercooler és hűtő, Cobb, Perrin alkatrészek, Southbend stage 2 kuplung, Snychro által felújított váltó és még rengeteg más apróság, amit egyébként csak akkor veszünk észre, ha alaposan, közelről megénzzük a motorteret. A teljesítmény 513 lóerő keréken mérve, ami elég jól mozgathatja a kocsit, azonban most egy darabig még állni fog, mivel a tulaj katona és a kocsi 2024-ig egy raktárban várja, hogy újra meghódíthassa az utakat. Természetesen felbakolva, két havonta beindítva és időközönként cserélik a szükséges folyadékokat is, úgyhogy stabil lesz majd pár év múlva is. 
 
Szerintem érdemes IDE KATTINTANI a további képekért és itt megtaláljátok majd a motorral kapcsoaltos módosítások teljes listáját is! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. február 20.)

Forrás: Slammedenuff