Gördeszka, BMW, graffiti. Ezek olyan dolgok, amik elég közel állnak egymáshoz. Később aztán a bringás és deszkás formák átnyergeltek az autókra és drifterekké váltak, vagy hardcore stance vonalon kezdtek el mozogni, vagy éppen különböző elmebeteg utcai gépet építettek. A graffiti téma sem maradt le, hiszen rengeteg olyan autót láttunk korábban, ami Montana-val volt ledurrantva.

Tavaly év végén egy bizonyos Golfról szólt minden autós közösségi oldal, ugyanis a HowDeep csapata egy négyes Golfot pattintott össze amolyan rajzfilmes stílusban és persze egyből erről szólt minden, az internet népe meg térdre borult az „újdonság” előtt. Természetesen már láttam hasonló próbálkozásokat, de azok meg sem közelítették a HD csapatának autóját, ami nem rossz, de Kbmer sokkal durvábbakat hozott össze!

A srác profi graffitis és már egy jó ideje autókon (is) dolgozik. Alkotásaira jellemző, hogy úgy néznek ki, mintha egyenesen az Initial D sorozatból érkeztek volna, de ha úgy érthetőbb, rajzfilmes/manga stílusú festésről van szó. Szó szerint festésről, mert Kbmer munkái mind szabad kézzel és graffiti festékkel készült alkotások, amiket később lakkoznak. Persze nála is elfordult olyan, hogy előbb fehér fóliával húzták be az adott autót, de mondjuk az új NSX esetében ez teljesen érthető. A „szétfolyt" festék hatású munkái nagyon látványosak és nincs két egyforma végeredmény, mivel mindent freestyle módon készít és a színeket is így választja ki. A legelső manga-rajzfilm jellegű festést egy megrendelő kérésére kezdte el és a Nissan 350Z annyira jól sikerült, hogy rögtön több megkeresés is érkezett hozzá és most már elég hosszú a várólista.

Érdemes megnézni a munkáit! IDE KATTINTVA vagy EZEN A LINKEN találhatjátok meg az aktuális és kész projekteket!

Te bevállalnál egy ilyen festést?