Már nem kell sokat várni és megnyitja kapuit az idei Tokyo Auto Salon és biztosak lehetünk benne, hogy érkeznek majd érdekes anyagok. Előzetesként mindjárt itt van a Liberty Walk által átdolgozott Lexus LX600, ami elképesztően szigorúra sikerült! 

A készlet szélesítésekből, első toldatból, hátsó szárnyakból és új motorháztetőből áll és 22,660 dollár az ára, ami nem tűnik kevésnek, de még mindig kevesebb, mint a korábban bemutatott Urus widebody szett ugyebár. A black on black megjelenéshez tökéletesen illenek az óriási Liberty Walk felnik is. Többféle anyagból készülhet, lehet üvegszál, karbon vagy szénszál erősítésű műanyag is akár, éppen ezért olcsóbban is hozzá lehet jutni a szetthez, illetve darabonként is megvásárolható, bár nem hiszem, hogy a célközönségnek gondot okozni kifizetni egy ilyen készletet. 

Érdemes lehet megemlíteni, hogy a 2022-es Lexus már csak kétféle motorral érhető el. 3,4 literes, dupla turbós V6-tal 409 lóerővel, illetve 3,3 literes dupla turbós V6 dízellel, ami 304 lóerős. A felszereltség tekintetében nehéz lenne olyat mondani, ami nincs meg a luxus SUV-ban, a formája pedig már gyárilag is elég dögös. 

Persze jópofa dolog egy ilyen szörnyeteggel izgatni a közönséget, de mindenki tudja, hogy az igazán nagy dobás majd a Liberty Walk F40 lesz, ami garantáltan kiégeti az internetet hamarosan!