Nakai san munkássága eléggé megosztja az embereket. Sokak szerint nem éppen igényes, amit csinál, míg egy másik csoport rajong az RWB Porsche-k iránt. Ha ismerjük a kiszélesített Porsche-k történetét, akkor könnyebben megérthetjük, hogy miért olyan eszközökkel készül az adott autó, ahogy a videókban, képeken látszik.  Egy biztos. A hype óriási, és sokat elárul a jelenségről az, hogy legalább két évet kell várni, hogy a japán úriember megépítse a saját Rauh Welt példányunkat.

Ettől függetlenül bárkinek lehet RWB által inspirált autója, és még csak nem is kell, hogy Porsche alapra építkezzen! Itt van például Svédországból Rebecca, aki egy klasszikus Bogarat alakított át, és varázsolt durván széles showautóvá!

Az 1972-es évjáratú 1302-n a leglátványosabb változás a széles kaszni, ami nem felcsavarozható elemek „feldobálásával” került az autóra. Ez bizony fémből készült és Rebecca kezeinek a munkáját dicséri! Így máris 40(!) centivel szélesebb a Bogár, de felkerült még egy első toldat is egyedi konzolokkal, valamint hátra, az Abarth TCR mintájár készült hátsó szárny, szintén fémből. A teljes felújítást követően, az Audi palettáról származó Exclusive Deep Green árnyalatú fényezést kapta az autó, ami csodálatosan csillogott az idei ELMIA reflektorai alatt. Apropó csillogás! A motortérben is komplett felújítást kapott az 1300-as motor, és a végén egy teljesen egyedi kipufogó is felszerelésre került, amit szintén Rebecca készített.

A futómű levegős, de ezen talán meg sem lepődünk egy ilyen kaliberű autó esetében. Az alaposan kiszélesített kerékjáratokban masszív méretű 17-es lemezfelniket találunk, amik elöl 10”, hátul 13” szélesek. A dísztárcsák sem a szokványosak, mivel apró küllők díszítik, és ettől egészen más a megjelenése.

Az utastérben is találunk érdekességeket! Barna bőr borít mindent, arany cérnával varrva. A műszerfal egy nagyobb méretű multimédiás kijelzővel gazdagodott, az ülések mögött pedig megtaláljuk a mélynyomókat, erősítőket, az install tetején kapott helyet a két kompresszor, és a tartály, illetve nem szabad kifelejteni a bukócsövet sem!

A 22 éves lány autója egyszerűen zseniális, ráadásul szinte minden saját kezű munka, ami igazán elismerésre méltó!

Még több képet IDE kattintva találtok!