A VW Brasilia ízig-vérig brazil jármű, VW logo ide vagy oda. A Dél-amerikai piacra szánt modellt 1973-tól, 1982-ig gyártották és a Bogár alvázára épült, felhasználva annak 1,6-os, léghűtéses motorját. A formáját nem mindenki kedveli, sőt! Van, aki szerint kimondottan csúnya. Számomra sokkal érdekesebb mint egy Bogár vagy egy Golf, de persze nem vagyunk egyformák, nem is tetszhet mindenkinek ugyanaz. Történetünk főhőse, Regis sem volt oda ezért a típusért, de aztán úgy hozta a sors, hogy mégis vett egyet magának. 
 
Hozzáállása a Bubble Gun Treffen (BGT) találkozó után változott meg, amikor látott egy földre ültetett, rövidített verziót és egyszerűen nem hitt a szemének, hogy ez a kocsi mennyire jól tud kinézni. Úgyhogy miután hazament, gyorsan keresni kezdett magának egy megfelelő alapot. 
 
Viszonylag hamar talált egyet, amit aztán pár hónap alatt rendesen átalakított. Első lépésként a sárvédők környékén variált, hogy a nagyobb kerekek simán elférjenek. A 17-es felni azért volt jó választás, mert így le lehet engedni rendesen a kocsit, viszont még pont használható is marad. Természetesen a futómű környékén kellett kicsit variálni, illetve az üzemanyagtartályt is meg kellett emelni, hogy a nagyobb kerekek elférjenek. A futóművet FilipedaCatrak Preparations alakította át, aki ismert a helyiek körében. Úgy módosítják az alkatrészeket, hogy bármennyire is alacsony lesz az autó, megmarad a komfort is. 
 
Az autó eredetileg fehér volt és Regis úgy döntött, átfújja feketére, a belteret pedig pirosra. A végeredményt a képeken láthatjátok és bátran mondhatom, hogy hibátlanra sikerült! Regis nem csak a környéken használja az autót, hanem távolabbi eseményekre is elgurul és imádja nézni az emberek reakcióját. Kortól függetlenül, mindenhol sikere van az autónak, de ezn em jelenti azt, hogy emberünk elégedetten hátradőlhet. Regis ugyanis a piros rongytetőt is beszereli hamarosan, kicsit módosít a futóművön és a beltérbe is beszerez néhány ritkaságot. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 


 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. október 16.)

Forrás: RollHard