A kevesebb néha több. Ettől a szövegtől sokszor tudok falnak menni, de tény, hogy bizonyos esetekben nem lehet más megfogalmazást találni. Vannak olyan autók, amik esetében nincs szükség világmegváltó megoldásokra, nem kell szétfaragni semmit, mivel a mérnökök és dizájnerek már alapból olyan fantasztikus munkát végeztek, hogy már csak rontani lehet a végeredményen. A Porsche 911 időtlen forma és a mai napig ugyanaz a forma gurul ki a gyárkapun, csak nagyobb, modernebb és még komolyabb technika lapul a lemezek alatt. A 911 az az autó, aminél a forma és a funkció tökéletes egyensúlyban van. 
 
Frank sem akarta újragondolni az autót, inkább letisztult, de közben mégis agresszív megjelenést akart elérni. Ehhez pedig GT3 Aero kit, Getty Design "kacsafarok" szárny, Sterling Auto küszöbök kerültek a kocsira, a fényszórók Spyder Projector termékek, a hátsó lámpák pedig LED-es darabok. A kerékjáratokban kétrészes BC Forged felnik forognak, 9x20 és 11x20 méretben. Ezekre engedi rá a kasznit a Fortune Auto 500 állítható szett, SPC Racing lengőkarokkal kiegészítve. 
 
Az utastérben az autó színére fújt díszlécek és egy szintén fehér színű RSS901 bukócső mellett a H3-R tűzoltókészülék jelenti a változást, illetve a bukócsőre szerelve találunk még egy nitró palackot is. A teljesítményre nem csak ez, hanem a Fanspeed szívósor és kipufogórendszer is jótékony hatással van. 
 
Frank akart egy Porsche-t, majd megvalósította elképzeléseit. Nincs különleges sztori a háttérben, egyszerűen csak sikerült elérni a kitűzött célt! Szép munka! 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. április 21.)

Forrás: Slammedenuff