Miközben a világon már szinte minden az elektromos autók fejlődéséről, jövőjéről szól, jó néha látni, hogy még készülnek olyan szupersportautók, amik hangosak, lenyűgöző formával rendelkeznek és persze rohadt drágák.... 

A Maserati MC20 egy fantasztikusan szép autó, 3 literes V6 motorral, 630 lóerővel, karbon monocoque vázzal, 2,9-es 0-100-zal és több mint 320 km/h-s végsebességgel. Az árát inkább hagyjuk, mert lehet néhányan sokkot kapnának. Maradjunk annyiban, ez egy álomautó és most a Novitec jóvoltából még nagyobb lehet a gerjedés! 

A gyári motorból sikerült előcsalogatni még 81 lóerőt, úgyhogy most 711 lóerővel gazdálkodhat az a szerencsés, aki a kormány mögé ülve lepadlózhat egy ilyen szépséget. A nyomaték 818 Nm (gyári érték 730 Nm) és ezt 3000 és 5500 között adja le a V6. Így már 2,8 másodperc alatt megvan a 100-as sprint és bőven 320 km/h fölött van a végsebesség. Ehhez némi programozásra, N-Tronic, különleges kipufogórendszerre volt szükség, amihez egyébként különböző hővédő borításokat is választhatunk és aki igazán menő, biztosan az arany változatot fogja választani. Nem mellesleg nem csak a teljesítményre van jó hatással, de jobban is szól! 

Persze a Novitec a külsőre is odafigyelt és komplett aero csomagot is készített az autóhoz, ami természetesen karbonból készült. Első splitter, "kacsafarokszárny" amik komoly szélcsatornás tesztelés után kaptak csak szabad jelzést. A sort 25 mm-es ültetés és 21"-os, kovácsolt Vossen felnik zárják, illetve a beltérben lehet még kiálni minden vágyunkat, hiszen teljesen személyre szabható minden és csak a pénztárca szab határt. 

Ezek után már csak még több képre vágyhat az olvasó, amit IDE KATTINTVA megtalál!