Mint ígértük, a Dragon Snake cikk folytatásaként itt van a hergelt platós változat a Shelby-től. 
Pick-up rajongók figyelem! Érkezik a Super Snake Sport F-150, 755 lóerővel! 
 
A Shelby American kihasználta a lehetőséget és miután a rajongók kiakadtak a turbós V6-tal szerelt Raptoron, ezért megalkották "Minden kisteher rémálmát" a Super Snake Sport F-150-et. A rajongók kétajtós platós modellt akartak, amit a Shelbynél meg is adtak. Behajítottak egy feltöltős V8-at a motortérbe 755 lóerővel, aminek a hangját Borla kipufogórendszer engedi a szabadba. 
 
Átdolgozták a futóművet, hogy stabilan az úton tudjon maradni a kocsi és persze kicsit lejjebb is engedték a sportosabb kiállásért. 6 dugattyús fékeket szereltek fel, hogy a megállás se okozzon gondot. Az első lökhárító egyszerűen óriási és tele van légbeömlőkkel és persze a géptetőn is találunk pár új nyílást. Az ezüst autó pedig megkapta a kötelező versenycsíkokat. 22"-os felnik forognak a kerékjáratokban, amikre a megnövekedett teljesítményhez passzoló gumikat húztak. 
 
Az utastérben Shelby Super Snake Sport üléseket, szőnyegeket és Shelby órákat találunk és mivel sportmodellről beszélünk, karbon kiegészítőkből sincs hiány. Így már nem kell tartani attól, hogy a Raptor kevés lesz az új Dodge Rebel TRX ellen, ami 707 lóerős Hellcat motorral fog érkezni jövőre. 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2019. november 28.)