Ryan Hunt-ot megfertőzte a Halálos Iramban széria első része. Akkor és ott tudta, hogy kell neki egy japó gép, amit aztán majd úgy alakít át, hogy mindenki megbámulja majd, jól mutat a találkozókon és akár pályázni is lehet vele. Úgyhogy amint sikerült hozzákutnia álmai autójához, nem is vacakolt túl sokáig és nekiesett a Nissannak. 
 
Az első lépés a Tomei Titanium kipufogó felszerelése volt, majd ezt követték a Motordyne Art csövek, ha pedig már a kilégzés javult, akkor beszerzett egy Injen levegőszűrőt is, hogy mindig hideg levegőt kapjon a motor. A Brembo fékek jótékony hatását meg nem hiszem, hogy külön ki kéne elemezni. 
 
A karosszéria komplett Rocket Bunny szettet kapott, amit Top Secret diffúzor egészít ki. A küszöbre egyedi splitterek kerültek, a géptető immáron hűtőnyílásokkal ellátott, karbon Seibon darab, de a visszapillantók háza és a B oszlop is a szénszálas anyagból készült. 
 
A kiszélesedett kerékjáratokba Avant Garde F142 felnik kerültek, karbon peremekkel, szaténfekete középpel és arany csavarokkal. A felnik mérete elöl 11,5x19, hátul pedig 13,5x19. Ezekre 295/30 és 345/30 méretű Michelin Pilot Super Sport gumikat húztak. Az autót HSD állítható szett engedi a talajhoz közelebb és SPL lengőkarok segítségével lehet beállítani a megfelelő dőlést. 
 
Belül Mishimoto váltógomb, Infocus kulissza, Grip Royal kormány és karbon, NRG gyorscsatis kormányagy jelenti a változást, valamitn a csomagteret is átalakították, hogy passzoljon az utastérhez. 
 
Eddig jó az irány, de nincs megállás. Ryan szeretne AirLift levegős rendszert, egy turbót a motorra és a csomagteret is át akarja építeni teljesen. Mivel eddig is álltak mögötte szponzorok, így biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan meg is valósulnak ezek az elképzelések. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. május 14.)

Forrás: Pasmag