"Addig nem vagy valaki az autóiparban, amíg nem voltál a SEMA-n!" - ez a mondat Atanas Vilner szájából hangzott el, aki a bolgár Vilner stúdió alapítója. Ebben a műhelyben különböző egyedi projektek készülnek a  legmagasabb színvonalon. Ízlések és pofonok, de vannak kicsit giccses megoldások is, de bármit is alakítanak át az adott járműveken, azt mindig a legnagyobb gonddal és odafigyeléssel végzik.

Szóval a stúdió vezetője, fejébe vette, hogy kiállít egy autót a legnagyobb szakmai rendezvényen. Ehhez pedig szükség volt  egy megfelelő alapra. Így esett a választás a katalán székhelyű Tramontana sportkocsira. Ez a cég 2005 óta gyárt különleges és limitált példányszámban készülő autókat a megrendelőknek.

A matt fekete kétüléses járgány már alapból különleges megjelenéssel bír, de ezt a Vilner munkatársai tudták még fokozni! Az arany díszítésekkel ellátott kaszniról megoszlóak a vélemények. Mindenki döntse el maga, hogy kellett-e vagy sem. Az biztos, hogy Vegasban nem lógott ki a sorból ezzel a megjelenéssel.

Az autóban egy Mercedes-Benz, 5,5 literes twin turbós V12 dübörög, amit középen helyeztek el. Ehhez hét sebességes szekvenciális váltó csatlakozik. Az autó teljesítménye 888 lóerő és 919 Nm nyomaték leadására képes. Ha hozzávesszük, hogy mindössze 1268 kg a kocsi önsúlya, akkor elképzelhetjük, mekkorát léphet a gép. A stúdió munkatársai teljesen átalakították a belteret. A létező összes felületet, köztük a műszerfalat is, bőrrel, vagy alcantara-val húzták be. A külsőhöz hasonlóan itt is felbukkan az arany szín. A gyíkbőr mintájú bőrből kaptak az ülések,  a kormány és az oldalkárpitok is. Már maga az alap sem hétköznapi, de ilyen "kipimpelt" állapotban nehéz szó nélkül elmenni mellette.  

Forrás: Carstyling.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg Te is facebook oldaladon! Játékunkon egy Ken Block által dedikált, eredeti SEMA Show rendszámot sorsoltunk ki, ha részt vettél, nézd meg Te nyertél-e!
» Részletek itt! «