Igaz, hogy az internet tele van olyan Mustang sofőrökkel, akiknek fogalmuk sincs, hogyan kell egy erős, hátsókerekes autót vezetni, de azért abban kiegyezhetünk, hogy elférne egy Mustang otthon, nem igaz? 
Nos, az igazi fanatikusok nem érik be akármilyen kiadással, hanem egyből a GT500 kell nekik. Na, de mi van azokkal, akiknek a GT500 nem elég férfias? 
 
A Clive Sutton Tuning számukra is tud megoldást a CS850GT formájában! 
 
Az csak egy dolog, hogy erősebb, de mivel limitált példányszámban készül, ezért sokkal különlegesebb és így még jobban felerősíti a birtoklási vágyat azoknál, akik gerjednek az amerikai ikonra. A Clive Sutton CS850GT 5 literes V8-as motorja kapott egy Whipple feltöltőt, egy köztes hűtőt, Quad Active XFORCE kipufogórendszert és némi optimalizálást, hogy aztán a mérőpadon 859 lóerőt és 902Nm nyomatékot produkáljon a szerkezet! Ráadásul ehhez még hozzájön a 6 sebességes manuális váltó, ami ezt az erőt a hátsó kerekekre küldi és így még nagyobb eséllyel szerepelhetünk valamelyik fail összeállításban a Youtube-on. 
(Érdekes választás a manuális váltó a 7 sebességes, dupla kuplungos Tremec váltóhoz képest, de az egyszer biztos, hogy többször fog a sofőr mosolyogni vagy éppen sikítva kapkodni a kormányt...) 
 
Pontos adatok még nincsenek, de a GT500 3,5-es 0-100-as idejét ez is tudja biztosan, főleg, hogy erősebb is mint a Shelby változat és 11 alatt tudja a negyed mérföldet is, de a pontos mérésekre még várni kell kicsit. 
 
A kerékjáratokban 20"-os, kovácsolt Vossen felnik forognak, illetve karbon splitter, hátsó diffúzor, küszöbök és hátsó szárny is felszerelésre kerülhet, ebből utóbbi feláras. Az utastérben fémből készült piros indítógomb, golflabdaszerű, alu váltógomb, Recaro sportülések, különleges, Sutton sportkormány, ami lehet bőr vagy Alcantara is és karbon betéteket is kérhetünk bele. 
A teljesítmény mellé erősített futómű alkatrészek és nagyobb fékek is járnak. Utóbbi DBA Brembo és Hawk termékekből áll. 
 
Egyébként pedig ha még így sem bírunk magunkkal, akkor választhatjuk a CS850R változatot, ami igazi pályagép! 
 
További képeket IDE KATTINTVA találtok!