Az influenszereknek, Youtubereknek és ma már a TikTokereknek is komoly szerepe van abban, hogy merre vezetik követőiket. A reklám csak egy dolog, de képesek befolyásolni egy ember életét és célt tudnak adni életének. Ilyen például Edgar is, aki az egyik Youtube csatornán figyelt fel a Nissan legendás, 300ZX modelljére, és ahogy a videós építette kocsiját, úgy Edgar is úgy gondolta, hogy neki is össze kell raknia egyet. 
 
A további célok pedig építés közben jöttek, amikr is Edgar éppen a szélesítéseket pakolta fel és rájött, ki akarja állítani a kocsit a SEMA Show-n! Oda viszont nem lehet egy sima widebody kittel jelentkezni, úgyhogy rendesen szétkapta a kocsit. A PMZ V1 szett különlegessége, hogy egybe lett dolgozva a karosszériával. Felkerült a J-Spec első lökhárító, egyedi első toldat, Stillen küszöbök egyedi splitterekkel, oldalsó rácsok, tetőszárny, diffúzor, CSL-R hátsó szárny, szintén egybedolgozva, TwinZ orr, egyedi szellőzők a motorháztetőn, egyedi fényezés és egyedi hátsó lámpák. 
 
A karosszériához megfelelő felnikre is szükség volt, a Work VS-XX pedig tökéletes választásnak bizonyult, főleg 11x18 (et-17) és 12x18 (et-29) méretben. A futómű, kivételesen, nem levegős. A BC Extrem Low coilover szett 50k és 40k rugókkal egészült ki, illetve Z1 Motorsports és Mega Racing állítható toronycsapágyak és lengőkarok segítségével lehet rendesen bedönteni a kerekeket. 
 
Az utastérben egyedi kézifékkar, sebváltó kulissza, BAM váltógomb, NRG gyorscsatis kormányagy és Avenue kormány valamint LED világítás jelenti a változást. A motor környékén nagyobb injektorok, Top Speed leömlők, AMS kipufogórendszer, Injen légszűrő, Z1 kuplung és lendkerék szerepelnek a módosítások között. A jövőben nincs más terv, mint kijutni a legrangosabb autóipari és tuning eseményre, a SEMA Show-ra, amire minden esély megvan, ha Edgar megtalálja a megfelelő támogatót, vagy standot. 
 
Addig is IDE KATTINTVA találtok még pár képet az autóról! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. április 06.)

Forrás: Slammedenuff