A Chaser is egy olyan típus, ami nedves álmokat tud okozni a japán autók iránt rajongó embereknek. Mitől olyan vonzó? Elég nagy ahhoz, hogy akár családi autónak megfeleljen. Van belőle hátsókerekes és összkerekes verzió és 1JZ-GTE illetve 2JZ-GE motorral is szerelték, szóval ideális lehet driftalapnak is. Ráadásul elég ritka látvány és mondjuk egy Supra mellett izgalmasan néz ki, főleg ha nagyjából ugyanazt tudja. 
 
A képeken látható kocsi lehetne hobbiautó is, de nagyon nem az. A tulaj simán elmegy vele bevásárolni, dolgozni vagy csak krúzolni egyet este, de nagyobb távokat is gond nélkül levezet, mint például amikor legutóbb Szentpétervárról elment Szocsiig és vissza, gond nélkül. 
 
Itt nincs levegős futómű, tisztán "static" a gép! BC Racing DS coilover szett és keményebb, BC Racing rugók gondoskodnak a magasságról. Ezt még kiegészítik az állítható lengőkarok, amik Cusco márkájúak és ezeknek a segítségével, elöl -6,5, hátul pedig -8,5°-ot dőlnek a kerekekek, amik Work Equip 05 darabok, elöl 10x18, hátul pedig 11x18 méretekkel rendelkeznek és 225/35 és 225/40 méretű gumikat húztak rájuk. A felniket 326Power kerékanyák rögzítik. 
 
Az autó egyébként a Csokoládé becenevet kapta, ami a szín miatt ragadt rá. Ennek az alapja "Chameleon" barna és ezt bolondították meg kicsit. A küszöbök és a toldatok TRD termékek, hátra pedig Origin Labo hátsó szárny illetve Vertex tetőszárny került felszerelésre. A hátsó lámpák is átalakultak. Jelenleg egyedi, LED-es darabok világítanak. 
 
Az utasteret mélyagyas Nardi kormány dobaj fel, D1 Spec gyorscsatis kormányaggyal, illetve kis VIP érzést nyújt az utas előtt található kisasztal. Egyébként maga beltér többi része gyári és szép állapotban van, pedig az autó már 22 éves. 
 
Ilyen gépet nem látni mindennap és biztos vagyok benne, hogy a különböző találkozókon és kiállításokon üde színfolt a megszokott márkák között egy ilyen Chaser.
 
IDE KATTINTVA találtok még pár képet! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. november 18.)

Forrás: Bodybeat