Amikor először felkerültek a képek a Péntek Esti Cruising és a Tuner Jóska csoportba, akkor azt hittem áprilisi tréfáról van szó, de ahogy egyre mélyebbre ástam, egy biztosabbá vált, hogy ezt valaki teljesen komolyan gondolta! 

A Bangle féle E60 megelőzte korát. Megjelenésekor senki sem értette, de méra szépen beért a forma és M cuccokkal kiegészítve, egy igazán jó kiállású autó lehet az E60/E61 szériából. Erre jön egy vállalkozó kedvű kínai figura, aki úgy gondolja, hogy még szebbé varázsolja majd az ötöst és ráfaragja az aktuális M3/M4 frontját, amitől már alapból kiégett az internet világa. 

A termék ABS műanyagból készült és lehet, hogy a minősége nem rossz, de sikerült szépen elcseszni az autó formáját, hiszen a motorháztető nem követi a lökhárító formáját, amitől az egész igénytelenné válik, na nem mintha alapból nem lenne az. Jelenleg még nincs hozzá európai típusbizonyítvány (hála az égnek!), de ha ellenállhatatlan vágyat érez valaki, akkor 117ezer forintnak megfelelő összegért megrendelheti magának> ERRE A LINKRE kattintva. Ha esetleg az M2 frontja tetszik, akkor arra is van megoldás, de könyörögve kérek minden önjelölt Chip Foose-t, ha van rá mód, ne gondolkodjon ilyeneken, mert ez konkrétan emberiség elleni bűntett!  

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. április 08.)