Erre az S2000-re még a 2018-as SEMA Show-n figyelhettünk fel először. Azonban aki nem volt ott, nem tudja milyen érzés, amikor a sorok között sétálgatva felbukkan először egy óriási hátsó szárny, aztán egy lapos karosszéria, aminek az orrában világít egy hatalmas V8 motor. Igen, ez az S2000 rettenetesen messze van a gyári változatoktól. 
 
Kezdjük a külsővel. A karosszéria alsó részéhez rögzített Street Faction hátsó szárny egyből magára vonja a figyelmet és teljesen átformálja az egész autót. Ezt még kiegészíti az ASM hátsó lökhárító és a Voltex karbon diffúzor. Elöl Pandem első lökhárító ad agresszív megjelenést az autónak, de a pontot at i-re az M&M Honda Racing szélesítéek és küszöbök teszik fel. A BMW Sapphire Black fényezés remekül illik az autóhoz, illetve ott vannak olyan részletek még, mint az egyedi fényszórók és a Car Shop Glow, LED-es hátsó lámpák. 
 
A piros beltér tökéletesen passzol a fekete küsőhöz, de a tulaj még rátett egy lapáttal, mert átalakította az autót jobbkormányossá. Recaro SPG ülésekben foglalhat helyet a sofőr és utasa és hardtop gyémántvarrással díszített bőrözést kapott, pont úgy mint az ajtókárpitok. A fekete-piros No Good Racing 30. évfrodulós kormánynál pedig kevés jobb választás létezik. 
 
A felnik tekintetében sem bízta Wapo a véletlenre a dolgot. A Work VSXX felnik 11,5x18 és 13,5x18 mérettek rendelkeznek és kétféle, matt és fényes, fekete színnel fújták le őket. A gumik Falken Azenis RT615k darabok, amik kanyarban és erősebb induláskor is jól tapadnak, bár kétlem, hogy túl sokat használnák az autót. Az Air Lift Performance levegős futómű pedig a megfelelő úttartásért felel, illetve pillanatok alatt showállásba kerül tőle a kocsi. 
 
A gyári F20C motor egy elég jól összerakott szerkezet, de Wapo a motorteret sem hagyta érintetlenül. Olyannyira nem, hogy kikapta a motort és helyére egy sokkal erősebb darabot épített be. A 365 lóerős LS1 egyedi leömlőket, kipufogórendszert, szívósort és némi motoroptimalizálást kapott. Ez a blokk már gyárilag tud annyit mint egy épített F20, csak éppen olyan nyomatékkal bír (500+), ami az eredeti motor számára ismeretlen terület szívó üzemmódban. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. szeptember 13.)

Forrás: Stancenation