Május 11. – A nem mind1!

Szombaton ismét kinyílnak Tökölön a kapuk, és egy belépőért, 5 program is várja majd a látogatókat! Ráadásul itt most mindenki megtalálhatja a számítását, hiszen több réteget is megszólítottak a szervezők! Lássuk mi vár rátok a hétvégén!

Természetesen lesz drift edzés! Tét nélküli csapatás, amit valaki szórakozásként fog fel, és lesznek olyanok, akik itt fogják tesztelni, beállítani a technikát. Utcai és pro gépek is felsorakoznak majd valószínűleg, úgyhogy adrenalinban nem lesz hiány! Kapunyitás 9:00 és egészen 16:00-ig tart majd a program.

Ezzel egyidőben sportmotor találkozó is lesz gyorsulással egybekötve! A ’80-as, ’90-es évek sportmotorjai mérik össze erejüket a 402 méteres pályán, de természetesen lesz találkozó és kiállítás is, úgyhogy aki nem akarja meghajtani a technikát, annak a nézelődés mellett bandázásra is lesz lehetősége, 11:00 és 14:00 között. A kapunyitás itt 9:00 és az esemény 15:00-ig tart majd.

14:30-tól az elektromos autók iránt rajongó arcoké és Tesla tulajoké a terep, a II. Tesla Találkozón. Oké, ezen mindig kiakadnak páran, de erre is van igény, úgyhogy jobb, ha hozzászoknak páran a jövőben. A találkozó mellett, 15:00-tól gyorsulásra is lesz lehetőség, mivel 1 órán keresztül a Teslásoké a pálya.

16:00-tól viszont újra a benzingőz és a robbanómotorok hangja veszi át az uralmat, mivel a Street Legal futam soron következő versenye veszi majd kezdetét. Itt érvényes forgalmival, utcai autók tulajai fognak egymásnak feszülni, és a szokásos Futamani játékpénzes cucc sem maradhat el, hogy legyen valami tétje a dolognak. A szabály egyszerű. Aki a legtöbb Futamanit gyűjti össze a nap végén, az lesz a legvagányabb, és még díjat is kaphat.

A gyorsulás mögött a Backyard Garage tart találkozót, szintén 16:00-tól. A Classic Meet névre hallgató találkozón bárki részt vehet, de a kiemelt területre csak 2004-ig gyártott autóval lehet majd parkolni. A csapat tervei szerint korhű zenék fognak szólni, és a nap végén kiosztanak pár díjat is, ha pedig az autódhoz illően öltözöl, akkor nagyobb esélyed lesz hozzájutni egy kupához. Azért felnikitartó versenyre meg egyéb dolgokra most ne számíts, mert ez inkább a buliról szól, mint az őszi Neon Nights.

Bármi is volt a terved a hétvégére, ez garantált kikapcsolódás lesz egész napra!