Ha valaki maradandót akar alkotni a nagy európai stance térképen, már ha létezik ilyen, akkor bizony vagy nagyon durva dolgot kell összehoznia, vagy nem a megszokott alaphoz kell nyúlnia. A helyzet az, hogy a nagyon durva dolgok, rendszerint megbotránkoztató építések, amik nem mindne esetben nyerik el a közönség tetszését és könnyen előfordulhat, hogy inkább a vicc tárgyává válik az ember, ha mondjuk Wörthersee-n megjelenik valami formabontóval. 
 
Egy olyan területen, ahol a Volkswagenek, BMW-k, Audi-k, Mercedes-ek uralják a terepet, nehéz újat mutatni. GTI Golfok, levegős rendszerrel, Rotiformokkal, nyitott kipufogóval vagy éppen óriási terpeszben álló E36-ok, klasszikus felniken, vagy veterán Mercik, újragondolt felniken, lufikon. Ugye, hogy már láttuk mindet! Nézzük azokat az alapokat, amire nem számít az átlagos Wörthersee turista!
 
Az a réteg, akikenk vaskosabb a tárcájuk, már bebizonyították, hogy Ferrari-val, Lamborghini-vel és egyéb szupersportkocsival átütő sikert lehet elérni. Elég csak megnézni az idei Raceism galériákat. De mi van akkor, ha már ezek sem hoznak lázba? Akkor jön mondjuk egy Maserati! A képeken látható Granturismo már eleve egy különleges dolgo, de maikor meglátjuk ezt a hirtelen rózsaszín árnyalatot, nem igazán tudjuk hova tenni a dolgot. Most ez hülyeség vagy zseniális? Mindenki döntse el maga! Az biztos, ha az volt a cél, hogy mindenki felfigyeljen a kocsira, akkor tuti sikerült elérni a dolgot. Az autó tulaja, Uwe, egy feltűnő demoautót akart magának ,hogy reklámozza felni cégét, az R3 Wheels-t. Korábban már átalakított egy Ferrari 458-at, de most mást akart. Szóba jött az Aston Martin is, ami biztos kapott volna hideget-meleget, főleg ebben az árnyalatban.... 
 
Szóval az autó megkapta ezt az árnyalatot, ami természetesen fólia, aládobtak egy Accuair levegős rendszert és felcsavarozták az R3H5, háromrészes felniket. A kipufogórendszert is megvariálták, hogy a V8 hangja mindenkinek azonnali libabőrt okozzon. (
 
Azóta persze már új külsővel hódít a kocsi, mint ahogy a Ferrari dekorja is változott, de ezen a szinten kötelező évről-évre megújulni, mert ezek már reklámautók, és ezek 2017-es képek)
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2019. július 09.)

Forrás: DLEDMV